Tadı çok acı olmayan bira önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustaine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Midesi hassas birisiyseniz miller, corona. Acı değil.
Normalde çok içemeyen birisi olarak geçen Efes Reserve özel seri içtim. Yarısına kadar içebildim. Sanırım alışmak gerekiyor.

Corona gayet güzel. Carlsberg de olabilir ama Corona varken şans vermezdim. 3-4 tane içmedikçe kafa yapacaklarını sanmam, uçmak istiyorsan kırmızı al.
Kırmızı da iki kutu içsem gider miyim?

Normalde çok içemeyen birisi olarak geçen Efes Reserve özel seri içtim. Yarısına kadar içebildim. Sanırım alışmak gerekiyor.
Bence tamamen damak zevkiyle ilgili bu durum. Tuborg, efes bana yaramıyor. Bira zaten güzel bir içki değil kendi görüşümce. Buzlu duble viskiyi ufak yudumlarla içebilirsiniz.

Bud, Carlsberg, Tuborg Summer (bulabilirsen.)
Kafa yapmak için bira değil de bütçe fazla yoksa şarap olabilir, birayı keyif amacıyla için. Kırmızı Tuborg acı, xtra shot sormuşsun, o da öyle. İçmeyen birisiysen bulandırır da.

Uçuran bira mı olur hocam? O tarz bir şey istiyorsan ona göre bir şeyler önerilsin.

Midem yiyecek ve içecek konusunda biraz hassas. Ama önceden bira içmişliğim olduğu için bir nebze alışmıştır diye düşünüyorum midem. Kusmaktan çok korkuyorum. Corona'yı bir deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…