Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
Önersene, tadını geçtim.Uçuran bira mı olur hocam? O tarz bir şey istiyorsan ona göre bir şeyler önerilsin.
Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa.
babaci
Üstün
Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir.Önersene, tadını geçtim.
mustaine
Üstün
İstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer.Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir.
Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir.
Şarap zaten çok acı değil, yanında peynir ile tadı dengelenirse daha iyi olur. Vişne suyunun taze sıkılmışını bulacan da karıştıracan falan
babaci
Üstün
Ben bilmiyorum dostum Ankara’da oturuyorum. Yolun düşerse yaz götüreyimİstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer.
- Makaleler
- 4
Miller? Corona? Miller’ın tadı bana acı gelmemişti ama içen varsa yazar.
mercha
Yetkin
Bira uçmak için içilmez, keyif için içilir. Uçmak istiyorsan git volim 14.4'lük al. (tabii bulabilirsen)
Elma ısıran
Üstün
Miller veya Blanc.
Uyuyan Sincap
Üstün
Önersene, tadını geçtim.
Uçuran hem de tatlı olmaz. Alkol yükselince acılık artar. Eğer tadı güzel isterseniz alman buğday birası veya Tuborg filtresiz veya efes pilsen için. Kırmızı Tuborg acı ama efes xtra kadar değil.