Tadı çok acı olmayan bira önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustaine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Cidden hiçbir etkisi olmadı mı?

Hocam cidden bir şişeyi bitirene kadar hiç aroma falan alamadım doğru dürüst ( satan abi limon aromalı dedi). Carlsberg daha iyi. Aslında ben bira içmeyi genellikle sevmediğim için öyle kötüymüş gibi algıladım. Hafif arıyorsanız tavukla vs. gider.

2 tane içersen 660 ML içecek ve 50 gram alkol almış olursun kafan hafif bulanır. Ayrıca 200TL gibi bir fiyat ödersin. Pahalı ancak tadı güzel olan ve alkolü de 7.7 olan bir içkidir. Bak kırmızı Tuborg'dan bile daha yüksek alkol ayrıca hem tadı da güzel. Sadece keseye biraz fazla zarar.

Teşekkürler hocam denemekten zarar gelmez.

Carlsberg, corona, bomonti ve efes +1 dinlendirilmiş çikolata ile güzel gider çek baba çek.

Guinness birası benim en sevdiğim biradır. İçinde bi top vardır. O top biranın kutu içerisinde daha fazla karbondioksit absorve etmesini sağlar. Bundan dolayı düşük karbondioksitli bir biradır. Bu durum biranın pürüzsüz ve kremamsı bir dokuya sahip olmasını sağlar. Kokladığınızda çikolata kokularını alabilir ve tattığınızda şerbetçi otunun arkaplanda kaldığını anlarsınız. İçimi rahat ve mideyi yormayan bir biradır. Tatlının üstüne iyi giden bir biradır ama ben acılı kanat yerken yanında içmeyi daha çok seviyorum.

Son zamanlarda birkaç bira denedim. En güzeli ve yumuşak içimlisi amsterdamdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…