Yıllardır kola içiyorum ama artık tadı hiç eskisi gibi değil şeker yerine kullanılan aromalar her şeyi değiştirmiş. Sanki jelibonlu bir içecek içiyormuşum gibi geliyor. Acaba yurt dışından gerçek tadı yakalayabileceğim kolaları getirtmek mi çözüm olur, yoksa başka bir yol var mı?
Sen değişen tad için bir şey yapamazsın arkadaşım. Yurt dışından getirtme işi ise pek mantıklı değil gibi. Artık keyif vermiyorsa farklı bir içeceğe yönelebilirsin.
Yıllardır kola içiyorum ama artık tadı hiç eskisi gibi değil şeker yerine kullanılan aromalar her şeyi değiştirmiş. Sanki jelibonlu bir içecek içiyormuşum gibi geliyor. Acaba yurt dışından gerçek tadı yakalayabileceğim kolaları getirtmek mi çözüm olur, yoksa başka bir yol var mı?
Yıllar önce bir kere Coca-Cola aldım. O zamana kadar hep Pepsi içiyordum. O Coca-Cola'nın tadı mübalağasız bir şekilde kusmuk gibi gelmişti. Bir daha da Coca-Cola almadım.
Ülkemize giren gıdalar uygun fiyatlı olsun diye farklı içeriklerle satılıyor, bunu araştırabilirsiniz. Madrid seyahatimde bir kola içmiştim, ülkede resmen şekerli su içiyormuşuz.
Tavsiyem içme, içeceksen de yurt dışından stok yap getir yani başka olayı yok. Ya da Pepsi iç yine tadı iyi.
Ülkemize giren gıdalar uygun fiyatlı olsun diye farklı içeriklerle satılıyor, bunu araştırabilirsiniz. Madrid seyahatimde bir kola içmiştim, ülkede resmen şekerli su içiyormuşuz.
Tavsiyem içme, içeceksen de yurt dışından stok yap getir yani başka olayı yok. Ya da PeP'si iç yine tadı iyi.