Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 30 Ocak 2025 #11 Midtjylland 0 - 1 Fenerbahçe.
YEYIL Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 143 Beğeniler 77 30 Ocak 2025 #12 Benim bildiğim fener 90'a kadar geride gidip taraftara kalp krizi geçirttirir sonra 90 + da maçı çevirir.
Benim bildiğim fener 90'a kadar geride gidip taraftara kalp krizi geçirttirir sonra 90 + da maçı çevirir.
G Gezegen5 Becerikli Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 299 Beğeniler 126 30 Ocak 2025 #13 Tahminlerimi sıralıyorum: .Fenerbahçe berabere biter, ilk 24'e girer. .Galatasaray berabere biter veya yenilir, ilk 8'e giremez. .Beşiktaş yenilir, ilk 24'e giremez Benim tahminlerim bunlar Uzun zamandır tahmin yapmıyordum maçlara artık eskisi kadar ilgimi çekmediği için. Bütün tahminlerim tutmuş @MNakruf Son düzenleme: 31 Ocak 2025
Tahminlerimi sıralıyorum: .Fenerbahçe berabere biter, ilk 24'e girer. .Galatasaray berabere biter veya yenilir, ilk 8'e giremez. .Beşiktaş yenilir, ilk 24'e giremez Benim tahminlerim bunlar Uzun zamandır tahmin yapmıyordum maçlara artık eskisi kadar ilgimi çekmediği için. Bütün tahminlerim tutmuş @MNakruf
KS KS MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 31 Ocak 2025 #14 Gezegen5 dedi: Tahminlerimi sıralıyorum: .Fenerbahçe berabere biter, ilk 24'e girer. .Galatasaray berabere biter veya yenilir, ilk 8'e giremez. .Beşiktaş yenilir, ilk 24'e giremez Benim tahminlerim bunlar Uzun zamandır tahmin yapmıyordum maçlara artık eskisi kadar ilgimi çekmediği için. Bütün tahminlerim tutmuş @MNakruf Genişletmek için tıkla... Tebrikler hocam. Kupon oynasaydınız keşke
Gezegen5 dedi: Tahminlerimi sıralıyorum: .Fenerbahçe berabere biter, ilk 24'e girer. .Galatasaray berabere biter veya yenilir, ilk 8'e giremez. .Beşiktaş yenilir, ilk 24'e giremez Benim tahminlerim bunlar Uzun zamandır tahmin yapmıyordum maçlara artık eskisi kadar ilgimi çekmediği için. Bütün tahminlerim tutmuş @MNakruf Genişletmek için tıkla... Tebrikler hocam. Kupon oynasaydınız keşke
G Gezegen5 Becerikli Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 299 Beğeniler 126 31 Ocak 2025 #15 MNakruf dedi: Tebrikler hocam. Kupon oynasaydınız keşke Genişletmek için tıkla... Yok hocam iddaa oynamayalı kaç sene oldu. Hiç özlemiyorum da. Zaten oynadığım dönemler bir cacık tutturamıyordum ve ne oynasam çoğunlukla tersi bitiyordu. Kötü tahmin yapıyordum
MNakruf dedi: Tebrikler hocam. Kupon oynasaydınız keşke Genişletmek için tıkla... Yok hocam iddaa oynamayalı kaç sene oldu. Hiç özlemiyorum da. Zaten oynadığım dönemler bir cacık tutturamıyordum ve ne oynasam çoğunlukla tersi bitiyordu. Kötü tahmin yapıyordum
KS KS MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 31 Ocak 2025 #16 Gezegen5 dedi: Yok hocam iddaa oynamayalı kaç sene oldu. Hiç özlemiyorum da. Zaten oynadığım dönemler bir cacık tutturamıyordum ve ne oynasam çoğunlukla tersi bitiyordu. Kötü tahmin yapıyordum Genişletmek için tıkla... Böylesi daha iyi hocam. Hiç bulaşmayın önermem
Gezegen5 dedi: Yok hocam iddaa oynamayalı kaç sene oldu. Hiç özlemiyorum da. Zaten oynadığım dönemler bir cacık tutturamıyordum ve ne oynasam çoğunlukla tersi bitiyordu. Kötü tahmin yapıyordum Genişletmek için tıkla... Böylesi daha iyi hocam. Hiç bulaşmayın önermem
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 31 Ocak 2025 #17 Blackraven dedi: Fenerbahçe bu. Berabere kalır ve son saniyeye kadar son 24 stresi yaşatır. Genişletmek için tıkla... Demiştim.
Blackraven dedi: Fenerbahçe bu. Berabere kalır ve son saniyeye kadar son 24 stresi yaşatır. Genişletmek için tıkla... Demiştim.