Detaylar
Kim cevapladı?Sabah 7 mi akşam 7 mi? Ek olarak bugün direkt satabilirim değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
D4C
Uzman
Sabah 7, evet satarsın.Sabah 7 mi akşam 7 mi? Ek olarak bugün direkt satabilirim değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam teşekkür ettim. Bu arada bu bakiye bekleyene düşme gibi bir durum var. Bir arkadaş "kasaları direkt tavsiye edilen satış değerinin altına satmazsan hemen satılır" dedi. Bilgin var mı?
Hocam hala gözükmüyor ama
Son düzenleme:
Veyt
Uzman
Sen bu kasaları takasla aldığın için satamazsın hemen. +7 gün bekleyecek envanterde.Peki hocam teşekkür ettim. Bu arada bu bakiye bekleyene düşme gibi bir durum var. Bir arkadaş "kasaları direkt tavsiye edilen satış değerinin altına satmazsan hemen satılır" dedi. Bilgin var mı?
Hocam hala gözükmüyor ama
Normalde zaten diğer takaslarda 1 hafta bekleyip satıyorum aslında.Sen bu kasaları takasla aldığın için satamazsın hemen. +7 gün bekleyecek envanterde.
Veyt
Uzman
4 aralıkta indirim bitiyor dediğin için yetişme ihtimali yok. Ondan dolayı dedim hocam.Normalde zaten diğer takaslarda 1 hafta bekleyip satıyorum aslında.
Demek istediğim takası 26 Kasım da gönderdim.1 hafta bekleme süresi oluyordu o da bugüne denk geliyor. Ancak şuan envanterde de gözükmüyor.4 aralıkta indirim bitiyor dediğin için yetişme ihtimali yok. Ondan dolayı dedim hocam.