Take-Two Remedy'nin Logosu İçin Ticari Marka Davası Açtı

1

178

Ziyaretçi
Rockstar'ın ana şirketi Take-Two Interactive, Max Payne'in yapımcısı Remedy Entertainment'a benzer logoları nedeniyle telif hakkı ihlali davası açtı. Yeni logo Nisan 2023'te tanıtıldı ve Take-Two Interactive, Remedy'nin logosundaki "R "nin Rockstar'ın "R" logosuna çok benzediğini ve oyuncular arasında potansiyel kafa karışıklığına neden olduğunu iddia ederek dava açtı.

R* zamanında Remedy'den Max Payne'in haklarını almıştı. Ortak olmasalar da Remedy ve R* arasında az çok bir birliktelik olmuştu.

Ama burada R* suçlanacak stüdyo değil. Take 2 Interactive ve CEO'su Strauss Zelnick'in süzme gerizekalılığı..

Unutmayın, Take 2 Interactive dostunuz değildir, CEO'su hiç değildir. Take 2 oyunları oynarken bir daha düşünün. (bende de var)

İkisi arasında nasıl bir benzerlik var acaba?

Arkadaşlar bu arada Max Payne Remedy tarafından yapılıp Rockstar tarafından satılmamış mıydı? İkisi arasında bir bağ yok mu da dava açabiliyorlar?

Evet. Daha sonra R*, Max Payne'in haklarını da satın almıştı.

Davayı açan gerizekalı Take 2 Interactive zaten. Rockstar'ın konu ile bir ilgisi yok.

Take 2 Interactive'in son birkaç yılda yaptığı şeylere bakarsanız, ne kadar saçma sapan işlerle uğraştığını görebilirsiniz.

Para koparayim da nereden gelirse gelsin.

@519 Rockstar'ın davadan gelecek olan paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

İfadeler: 143
Tek benzerliği R harfi olması. Onun dışında başka bir benzerlik göremedim ben. Çünkü yok. Logolarda kafa karışıklığı yapacak bir şeyde yok. Gereksiz bir dava. Canları sıkılmış o yüzden dava açıyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…