Merhaba arkadaşlar takım elbise almam gerekiyor ama DS damat gibi siteler gerçekten pahalı. Instagram'da güzel siteler var. Sizce takım elbise nereden alınmalı?
Mağazaya gidip deneyerek almak en sağlıklısı. Takım elbise tişört, pantolon gibi günlük giyilen bir şey olmadığı için vücuda tam oturması, yakışması ve kaliteli olması önemli. Bunları da görüp, denemeden sağlamak mümkün değil.
Valla istersen LCWaikiki'den bile bir şeyler uydurabilirsin, sana bağlı. Her yerde var. Ben LCWaikiki'yi ucuz olduğu için ve her parçasını ayrı ayrı ayarlayabildiğim için tercih ettim. Aynı fiyata başka markalar varsa tercih et ama LCWaikiki de fena değil.
Arada başka dükkanlarda ayakkabı dahil her şey beraber çok ucuza gelebiliyor, kıyafetçinin çok olduğu bir alışveriş merkezine göz atabilirsin.
Valla istersen LCWaikiki'den bile bir şeyler uydurabilirsin, sana bağlı. Her yerde var. Ben LCWaikiki'yi ucuz olduğu için ve her parçasını ayrı ayrı ayarlayabildiğim için tercih ettim. Aynı fiyata başka markalar varsa tercih et ama LCWaikiki de fena değil.