Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Mağazaya gidip deneyerek almak en sağlıklısı. Takım elbise tişört, pantolon gibi günlük giyilen bir şey olmadığı için vücuda tam oturması, yakışması ve kaliteli olması önemli. Bunları da görüp, denemeden sağlamak mümkün değil.
Geçen gün D'S Damat'tan 3.999TL mükemmel bir takım elbise çektim. Güzel kampanya vardı. Hatta şu an daha ucuz.
Kumaşı inanılmaz kaliteli.
Normalde internetten takım elbise almam ama fiyatı baya hoşuma gitti ve şu an gayet memnunum aldığım için.
Kumaşı inanılmaz kaliteli.
Normalde internetten takım elbise almam ama fiyatı baya hoşuma gitti ve şu an gayet memnunum aldığım için.
mr.esat
Üstün
Valla istersen LCWaikiki'den bile bir şeyler uydurabilirsin, sana bağlı. Her yerde var. Ben LCWaikiki'yi ucuz olduğu için ve her parçasını ayrı ayrı ayarlayabildiğim için tercih ettim. Aynı fiyata başka markalar varsa tercih et ama LCWaikiki de fena değil.
Arada başka dükkanlarda ayakkabı dahil her şey beraber çok ucuza gelebiliyor, kıyafetçinin çok olduğu bir alışveriş merkezine göz atabilirsin.
Arada başka dükkanlarda ayakkabı dahil her şey beraber çok ucuza gelebiliyor, kıyafetçinin çok olduğu bir alışveriş merkezine göz atabilirsin.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Yakıyorsun kardeşim maşallah.Valla istersen LCWaikiki'den bile bir şeyler uydurabilirsin, sana bağlı. Her yerde var. Ben LCWaikiki'yi ucuz olduğu için ve her parçasını ayrı ayrı ayarlayabildiğim için tercih ettim. Aynı fiyata başka markalar varsa tercih et ama LCWaikiki de fena değil.
mr.esat
Üstün
Eyvallah hocam, senden de beklerim alınca.
- Makaleler
- 43
@Blackraven'in de dediği gibi görüp, deneyip almak daha iyi olur.
Süvari öneririm, sık sık alışveriş yaptığım bir yer.
İşim gereği sık sık firmalarla görüştüğümüz için düzenli olarak takım alırım, hiç mağdur etmedi burası kaliteli de.
İşim gereği sık sık firmalarla görüştüğümüz için düzenli olarak takım alırım, hiç mağdur etmedi burası kaliteli de.