Takip edilen kullanıcılardan bildirim alma hakkında bazı sorunlar ve öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
Makaleler
4
Selam. Geçenlerde kullanıcılardan farklı farklı bildirimler alabildiğiniz bir özellik geldi. Lakin bu özellikte gözüme çarpan bir iki sorun oldu. Öncelikle bu özellik getirildikten sonra şöyle bir sorun yaşadım: Yazdığım profil mesajlarının altına başkalarının yazdığı profil mesajlarından bildirim alamamaya başladım. Bunu bilet açıp dile getirdim ancak 2 gündür biletten haber yok. Bileti "acil" olarak işaretlememe rağmen ilgilenilmedi o biletle. Kaçınız böyle bir sorun yaşıyor bilmiyorum ama bildirim ayarlarım varsayılanda olmasına rağmen düzeltemedim bu sorunu. Bunun yanı sıra bildirim panelinde gözüme çarpan bir şey daha oldu.

Bu panelde gözüme çarpan detay şu: Bildirim almak istediğimiz kullanıcıdan ne türlü bildirim alacağımızı işaretlemektense, nelerden bildirim almak istemediğimizi işaretliyoruz. Bence bu tam tersi olmalı. Yani nelerden bildirim almak istediğimizi işaretlemeliyiz. Bildirimde göz ardı edilecek şeyleri değil. Bu durum yüzünden takip etmediğim konulardan bildirim almıştım mesela.

Kısacası bu özellikte düzeltilmesi gereken şeyler bunlar. Tamam özellik getirilmiş, iyi güzel ama bu düzeltmeler yapılırsa tadından yenmez. Bir taraftan da sizin düşüncenizi almak istiyorum.

Artı 12 Eksi
Profil mesajlarına bildirim gelmeme sorununu ben takipten çıkıp tekrar takip ederek çözdüm. Profil mesajıma başkaları mesaj yazıyormuş meğerse ama bildirim düşmüyordu.

Takipten çıkıp tekrar takip edince özellik kullanıma açıldı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…