Merhaba, X’te 2 sekme var biliyorsunuz ki; takip edilenler ve sana özel. Takip edilenler kısmında önceden son atılan tweetleri güncel olarak görebiliyordum fakat artık 8 saat, 1 gün önceki tweetleri gösteriyor. Bunun bir çözümü var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Android mi iOS mu?
iOS.
Son düzenleyen: Moderatör:
iOS direkt önbellek silmenize izin vermiyor bu yüzden uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin ve sonucu yazın.
Silip tekrar yükledim sorun devam ediyor.iOS direkt önbellek silmenize izin vermiyor bu yüzden uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyin ve sonucu yazın.
Peki hiç web üzerinden hesaba girip bu problemi test ettiniz mi? Acaba problem hesabınızda mı yoksa mobil uygulamada mı bunu görelim.
Safari'den girdiğimde sorun yok, en son tweetleri görebiliyorum. Sorun uygulamada muhtemelen.Peki hiç web üzerinden hesaba girip bu problemi test ettiniz mi? Acaba problem hesabınızda mı yoksa mobil uygulamada mı bunu görelim.
Öyle görünüyor. Araştırdığımda "X zaman zaman kullanıcıların bir kısmında akış davranışını değiştiriyor. Bu durumda kullanıcı müdahalesiyle düzelmez, birkaç gün–hafta içinde normale döner." gibi bir yazı çıktı karşıma. Sanırım beklemeniz gerekiyor.Safariden girdiğimde sorun yok, en son tweetleri görebiliyorum. Sorun uygulamada muhtemelen.
Teşekkür ederim, umarım düzelir çünkü sinir bozucu bir durum.Öyle görünüyor. Araştırdığımda "X zaman zaman kullanıcıların bir kısmında akış davranışını değiştiriyor. Bu durumda kullanıcı müdahalesiyle düzelmez, birkaç gün–hafta içinde normale döner." gibi bir yazı çıktı karşıma. Sanırım beklemeniz gerekiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-