YouTube Takip ettiğiniz kanallar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 834
  • Etiketler Etiketler
    youtube
1. Adal
2. Arda Biçen
3. Ayhan Tarakcı
4. Barış Özcan
5. Bedri Şenyıl
6. Beyaz Kurt
7. Doğukan Adal (TVO)
8. Evrim Ağacı
9.Portal
10. Sözel Tim
11. Tasarımcı Dayı

Arada 1 2 tane daha var ama aktif değiller veya kanalları kapattılar o yüzden yazmadım.

Biraz sinirlenmişe benziyorsun.

1. Techolay
2. Hardware Unboxed
3. Michael MJD
4. Nejdat Delioğlu
5. Enis Kirazoğlu
6. Yusuf İpek
7. CharmQuell
8. Technopat
9. Flandrew
10. Konsolog

Daha aslında çok kanal var fakat ağırlıklı takip ettiklerim bunlar.

Videolarını çok seviyorum. Tarih videolarını izliyorum, şu sıralar bayağı iyi, özellikle dünya tarihi.

Uzay ve bilimle ilgili videoları çok güzel, ayrıca videoların kısa olması da bir nebze avantajlı.

Pek felsefe ile ilgilenmiyor olsam da destek için takip ediyorum.

Uzay aracı fırlatılış yayınlarını izliyorum, bayağı sarıyor.

Yaptıkları sohbet videoları sarıyor. Şu ana kadar sevdiğim çok iyi programları var. Hem Habertürk'te devam ederlerken hem de Fatih Altaylı kendi kanalına geçtikten sonraki videoları çok güzel. özellikle bu son videoyu müthiş zevk alarak izledim ve bilgilendim:
Çok yeni olmasa da yakın zamanlarda keşfettim. Daha doğrusu biliyordum ama bakma fırsatı buldum, güzel videoları var.

Sinan hocam izlenmez mi, ya! Çok güzel videoları var, sohbet videoları da çok güzel. Ayrıca Sinan Canan'ın "İnsanın Fabrika Ayarları" kitabını okumayı da istiyorum fırsat bulunca.

Son zamanlarda fazla izlemiyorum ama güzel bir kanal.

Yeni keşfettim, güzel bir kanal.

Benim en sevdiğim, hayranı olduğum bir YouTuber. Çok güzel videoları var, fırlatılış yayınları da var, onlar da çok güzel. Son zamanlarda büyük bir terbiyesizlik yaparak videolarını izlemeyi aksattım, kendimden utanıyorum bu sebepten.

Henüz inceleme fırsatı olmadı ama güzel kanaldır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…