Merhaba ben Haluk TATAR bu kanalda kişisel gelişim, genel kültür, yabancı dil eğitimi, web tasarımı, program eğitimleri gibi eğitimler paylaşıyorum. Bu eğitimlerin içerikleri İngilizce, Rusça, Almanca, Arapça, İspanyolca, Photoshop, After Effects, Premiere Pro, AutoCad, Word, Excel, PowerPoint...
Videolarını çok seviyorum. Tarih videolarını izliyorum, şu sıralar bayağı iyi, özellikle dünya tarihi.
Bilim, teknoloji ve popüler kültür İşbirliği ve diğer çalışmalar için: ayhan.tarakci@temtalent.com
Uzay ve bilimle ilgili videoları çok güzel, ayrıca videoların kısa olması da bir nebze avantajlı.
Bu kanal, din, bilim, tarih ve felsefe içerikli videolar paylaşmakta ve zaman zaman ya belirli bir konu üzerine ya da rastgele canlı yayınlar yapmaktadır. Ekstra yayınlar için Kick'ten de takip edebilirsiniz: https://kick.com/diamondtema Yeni Kitabımı Şu Linkten Satın Alabilirsiniz...
Pek felsefe ile ilgilenmiyor olsam da destek için takip ediyorum.
Görev kontrol, burası Uzay Çağında Yolculuk. Bizler çevresinde tüm yaşananlara rağmen başını gökyüzüne kaldırabilmişleriz. Hayallerini yükseklerde tutanlarız. Bu kanalda dünyadaki uzay sektörüne dair her şeyi konuşuyoruz. Çayını, kahveni kap gel. Seni de aramıza bekliyoruz.
Uzay aracı fırlatılış yayınlarını izliyorum, bayağı sarıyor.
Videolarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaşın
Yaptıkları sohbet videoları sarıyor. Şu ana kadar sevdiğim çok iyi programları var. Hem Habertürk'te devam ederlerken hem de Fatih Altaylı kendi kanalına geçtikten sonraki videoları çok güzel. özellikle bu son videoyu müthiş zevk alarak izledim ve bilgilendim:
Toplumsal değişimin ve gelişimin ancak ve ancak akıl, mantık ve bilimden geçtiğine inanıyorum. Genel kanının aksine yeni neslin buna muktedir olduğuna ancak seslerinin duyurulmasına, aklın ve mantığın da değerli olduğuna inanmaya ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bilim, teknoloji...
Çok yeni olmasa da yakın zamanlarda keşfettim. Daha doğrusu biliyordum ama bakma fırsatı buldum, güzel videoları var.
İnsan hakkında artık her zamankinden çok daha fazla şey biliyoruz. Hâlâ önümüzdeki en büyük muamma olsa da, insana dair temel kuralları anlamaya başladık. Bilimin katı dilinden, bilginin bin bir dala bölünmesinden dolayı takip edemez olduğumuz insanlık birikimini ihtiyacı olan herkesin...
Sinan hocam izlenmez mi, ya! Çok güzel videoları var, sohbet videoları da çok güzel. Ayrıca Sinan Canan'ın "İnsanın Fabrika Ayarları" kitabını okumayı da istiyorum fırsat bulunca.
🧬 Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoş geldiniz! 📚 YouTube kanalımızda bilime ve insanın entelektüel birikimine yönelik çok çeşitli videolar bulabilirsiniz. Özellikle fizik, biyoloji, kozmoloji, psikoloji, sinirbilim ve bilim felsefesi/tarihi alanında videolar yapmaktayız. Biz...
Son zamanlarda fazla izlemiyorum ama güzel bir kanal.
Gelecek Bilimde YouTube kanalımıza hoş geldiniz! 40'ı aşkın gönüllümüzle, kalıplaşmış popüler bilim platformu ve bilim haberciliği sisteminden sıyrılmayı amaçlayarak bilimsel bilgiyi sizlere en doğru, güvenilir ve anlaşılır şekilde sunmak için çalışıyoruz. Kendimizi bilim ve takipçilerimiz...
Yeni keşfettim, güzel bir kanal.
I tell stories about art, design and technology. Sanat, tasarım ve teknoloji konularına "hikaye anlatıcılığı" (storytelling) perspektifinden bakış.
Benim en sevdiğim, hayranı olduğum bir YouTuber. Çok güzel videoları var, fırlatılış yayınları da var, onlar da çok güzel. Son zamanlarda büyük bir terbiyesizlik yaparak videolarını izlemeyi aksattım, kendimden utanıyorum bu sebepten.
Kanalıma hoş geldiniz! Ben Furkan, yaşamın başlangıcı üzerine çalışan bir fizikçiyim. Bilkent Fizik Bölümü'nden 2018 yılında mezun oldum ve Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü'nde doktora (Ph.D.) yapıyorum. Bu kanalda meraklı öğrencilere fiziği, temel bilim eğitimini ve kariyer aşamalarını...
Henüz inceleme fırsatı olmadı ama güzel kanaldır.