serhatmorgan
Uzman
Kendi profilimizdeki artı tuşuna basınca açılan sayfadaki takip önerileri kısmında insanların önerilerinde biz de görünüyor muyuz? Yoksa bunlar rastgele mi oluyor?
Aynen hocam tam da o yüzden sordum. Tahminimce ortak bağlantımızın olduğu hesaplarda biz de çıkıyoruzdur ama hiçbir bağlantımızın olmadığı hesaplarda çıkıyor muyuz bunu merak ettim açıkçası.Ortak arkadaşlarınız varsa büyük ihtimalle sizde çıkıyorsunuzdur. Hiçbir bağınız olmayan birisiyle, aynı hesapları takip ediyorsanız yüzdelik şansa bağlı olarak sizi gösterme olasılığı var. Ayda 1-2 tane yabancı takip isteği alıyorum.
Ne zaman yeni hesapları takip etmeye başlasam hiç tanımadığım kişilerden takip isteği alıyorum. Botta olabilirler.Aynen hocam tam da o yüzden sordum. Tahminimce ortak bağlantımızın olduğu hesaplarda biz de çıkıyoruzdur ama hiçbir bağlantımızın olmadığı hesaplarda çıkıyor muyuz bunu merak ettim açıkçası.
Yüksek ihtimal botlar, bana da oluyor.Ne zaman yeni hesapları takip etmeye başlasam hiç tanımadığım kişilerden takip isteği alıyorum. Botta olabilirler.
Evet.Kendi profilimizdeki artı tuşuna basınca açılan sayfadaki takip önerileri kısmında insanların önerilerinde biz de görünüyor muyuz?