İyi sosyaller. Zamanında eşeklik edip bot basmıştım kendi hesabıma. Şimdi yeni hesap açmak istemediğim için şu anki hesabımı takip edenleri çıkarmak istiyorum ama elle yapılamayacak kadar fazla takipçim var. Bunun için bir araç vb. var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 8
Uzman
Yazabilirseniz Python ile otomasyon yazın. Ne kadar iş görür orası meçhul tabii.İyi sosyaller. Zamanında eşeklik edip bot basmıştım kendi hesabıma. Şimdi yeni hesap açmak istemediğim için şu anki hesabımı takip edenleri çıkarmak istiyorum ama elle yapılamayacak kadar fazla takipçim var. Bunun için bir araç vb. var mı?
oğuz sasi 41
Yetkin
Aklımdan geçti hocam fakat hazır bir şey varsa daha işime gelirYazabilirseniz Python ile otomasyon yazın. Ne kadar iş görür orası meçhul tabii.
Arac kullanmanizi onermem, otomasyon yasak Instagram'da. Hesabiniz kapatilir. Bu aralar da hesap kapatmaya cok meraklilar, herkesin hesabi kapaniyor.
RamKokusuSeven 8
Uzman
Yani Toby Fox dediği gibi otomasyon sıkıntılı biraz.Aklımdan geçti hocam fakat hazır bir şey varsa daha işime gelir![]()
oğuz sasi 41
Yetkin
Benimkiler sadık çıktı hocam. 8kBen de aynı durumu yaşadım. Benim botlar kendi kendine silinmişti ama 6 ay içinde. Sizin ne kadar oldu?
RamKokusuSeven 8
Uzman
İsim vermeyeceğim bir sitede görmüştüm sınırsız bot almış olabilir.Ben de aynı durumu yaşadım. Benim botlar kendi kendine silinmişti ama 6 ay içinde. Sizin ne kadar oldu?
oğuz sasi 41
Yetkin
Bende silinir diye tahmin ediyordum da hiç biri takipten de çıkmadı geri takip falan da etmediler. 2 3 yıl oldu sanırım. Pişman olacağımı düşünmemiştim hiçİsim vermeyeceğim bir sitede görmüştüm sınırsız bot almış olabilir.
RamKokusuSeven 8
Uzman
Hepsini engelleyin hocam. En işe yarar yöntem.Bende silinir diye tahmin ediyordum da hiç biri takipten de çıkmadı geri takip falan da etmediler. 2 3 yıl oldu sanırım. Pişman olacağımı düşünmemiştim hiç![]()
Yeni konular
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-