S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler.

Instagram'da beni takipten çıkanları veya beni hiç takip etmeyenleri görmek için üçüncü bir yazılım arıyorum. Sizlerin güvendiği ve önerdiği bir uygulama var mı? Mümkünse iOS için olsun.

Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler.

Instagram'da beni takipten çıkanları veya beni hiç takip etmeyenleri görmek için üçüncü bir yazılım arıyorum. Sizlerin güvendiği ve önerdiği bir uygulama var mı? Mümkünse iOS için olsun.

Bir şey indirmenize gerek yok, aşağıda söylenenleri uygulayın. Güvenli oldugunu dusunuyorum, 3-4 defa yaptım hesabım elden gitmedi.

Bilgisayar uzerinden yapmaniz gerekiyor.

Ben bu tarz şeyler kullanmıştım, anormal hareketler olmaya başladı bir süre sonra hesapta, çıkış yapıyordu, takip edilenler artıyordu, şüpheli hareket bildirimi falan geliyordu. Ben tavsiye etmiyorum çıkan çıksın abi denk gelince siz de çıkarsınız boş verin :D

Ben bu tarz şeyler kullanmıştım, anormal hareketler olmaya başladı bir süre sonra hesapta, çıkış yapıyordu, takip edilenler artıyordu, şüpheli hareket bildirimi falan geliyordu. Ben tavsiye etmiyorum çıkan çıksın abi denk gelince siz de çıkarsınız boş verin :D

Anladım kardeşim, ben en iyisi böyle olayları manuel olarak takip edeyim. En doğru yöntem o zaman.

Arkadaşlar attığınız sistem çalışmıyor haberiniz olsun. Yapıştırmaya çalıştığınız zaman bu yazı çıkıyor:

1756853704752.webp