Instagram Takipten çıkanları gösteren uygulama var mı?

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, hayırlı geceler.

Instagram'da beni takipten çıkanları veya beni hiç takip etmeyenleri görmek için üçüncü bir yazılım arıyorum. Sizlerin güvendiği ve önerdiği bir uygulama var mı? Mümkünse iOS için olsun.

Bir şey indirmenize gerek yok, aşağıda söylenenleri uygulayın. Güvenli oldugunu dusunuyorum, 3-4 defa yaptım hesabım elden gitmedi.

Bilgisayar uzerinden yapmaniz gerekiyor.

Ben bu tarz şeyler kullanmıştım, anormal hareketler olmaya başladı bir süre sonra hesapta, çıkış yapıyordu, takip edilenler artıyordu, şüpheli hareket bildirimi falan geliyordu. Ben tavsiye etmiyorum çıkan çıksın abi denk gelince siz de çıkarsınız boş verin

Anladım kardeşim, ben en iyisi böyle olayları manuel olarak takip edeyim. En doğru yöntem o zaman.

Eğer varsa söylerseniz sevinirim. Çünkü benim de böyle bir şeye ihtiyacım var açıkçası.
Orada yazması lazım hocam konsolda. Kodunu hatırlamıyorum yapıştırdığım zaman izin vermezdi bunu yaz derdi yazardım olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…