Insurgency: Sandstorm hem tek kişi oynamak için hem de sesli sohbet konuşmamak için oldukça iyi bir seçenek. Anlık oyuncu 1500-4000 arasında değişiyor saatlere göre ama sunucular oldukça dolu. Genelde tüm oyun modlarında 15 kişilik 2 takım oluyor ama bu Co-op olmasına göre 15 kişilik veya daha az tek takıma düşebiliyor. Takım arkadaşı ararsanız şu an şehir dışındayım ama aktif olarak oynuyorum oyunu. Genel olarak da böyle oyunları çok sevdiğim için fikir olması açısından profilime bakabilirsiniz;Squad Arma gibi taktiksel bir oyun arıyorum, tek başıma oynayacağım ama takımla konuşmak vs. istemiyorum. Aktif serverları olan online oyunlar ne önerirsiniz?
Ground Branch oynayıp iade etmiştim, oyun içi tuş atamaları ve basılı tutup tutmayacağınız falan bunlar resmen yok oyunda. Tuş ataması var ama hepsi çok kısıtlı, hiç güzel değildi. Çok berbat bir optimizasyonu vardı üstelik.Insurgency Sandstorm var. Bunun yanı sıra Ready or Not ve Ground Branch'e de bakabilirsiniz. Ground Branch erken erişimde olsa bile bence hiç fena değildi.