TaleWorlds'da kod satın alırken yanlış e-posta adresi girilmesi durumunda ne olur?

Dün forumda TaelWorlds sitesinde Bannerlord'un fiyatının indirime girdiğini söyleyen bir konu gördüm ve oradan Bannerlord almaya karar verdim. Bugün aldım ve satın alırken girilen mail kısmına mailimi yanlış girmişim. Sonu i ile biten maili u ile bitirmişim. TaleWorlds yeni kod gönderir mi yoksa 330 liram çöpe gitti mi? Mail attım ama bir de buradan sorayım dedim.

Arkadaşlar firma mailime döndü. Direk yeni kodu verdiler. Sorun çözülmüştür.

Son düzenleme:
  • Sorununuz çözüldüğü için sevindim!
  • Yanlış e-posta adresi girilmesi durumunda genellikle alım gerçekleştikten sonra firma ile iletişime geçmek en uygun çözümdür.
  • TaleWorlds gibi firmalar, eğer yanlış e-posta girişi nedeniyle sorun yaşarsanız hızlı bir şekilde yardımcı olabilir.
  • Gelecekte bu tür hatalardan kaçınmak için, satın alma işlemi öncesinde e-posta adresinizi dikkatlice kontrol etmek faydalı olacaktır.
  • Eğer bir sorun yaşarsanız, destek ekibi ile iletişime geçmekten çekinmeyin; çoğu zaman kullanıcı dostu bir yaklaşım ile çözüm sunarlar.

Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…