Hepinize iyi Sosyaller arkadaşlar. Bugün Bannerlord'da yeni bir save dosyası açtım ve birkaç saatlik oynayışımın ardından bir önceki oynadığım karakterin saveine dönmek istedim ve kayıtlı oyunlara baktığımda sadece bugün açtığım yeni karakterin save dosyalarının olduğunu gördüm. Oyunu Xbox Gamepass üzerinden oynuyorum. Eski save dosyam sıkıntısız çalışırken yenisine başlayınca neden bir anda yok oldu? Bilgisayarda save ile alakalı bir dosya da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize iyi Sosyaller arkadaşlar. Bugün Bannerlord'da yeni bir save dosyası açtım ve birkaç saatlik oynayışımın ardından bir önceki oynadığım karakterin saveine dönmek istedim ve kayıtlı oyunlara baktığımda sadece bugün açtığım yeni karakterin save dosyalarının olduğunu gördüm. Oyunu Xbox Gamepass üzerinden oynuyorum. Eski save dosyam sıkıntısız çalışırken yenisine başlayınca neden bir anda yok oldu? Bilgisayarda save ile alakalı bir dosya da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Documents klasöründe oluyor Bannerlord saveleri. Baktınız mı oraya?

Documents klasöründe oluyor Bannerlord saveleri. Baktınız mı oraya?
Evet baktım ve maalesef ki save ile alakalı hiçbir dosya yok. İşin tuhaf yanı şu an oynadığım save de yok, direkt save klasörü yok. Normalde Warband'da olduğu gibi save klasörü olur belgelerde haklısınız fakat (sanırım Gamepass'ten oynamamla alakalı) save ile ilgili hiçbir şey yok Bannerlord için. Acaba Xbox'ın kendince bir bulut servisi var da oraya mı kaydoluyor?