Explosive

Yetkin
  • Anakart: B450M-HDV r 4.0
  • İşlemci: 5 5600.
  • Ekran kartı: RX 6800.
  • İşletim sistemi: Windows 11.

Arkadaşlar merhaba, bir süredir tam ekrandan çıkınca mavi ekran alıyorum. Her zaman olmasa da 10 çıkmada bir kesin oluyor. Ekran kartı driver silip tekrar yükledim fakat işe yaramadı. Minidump dosyamı paylaşıyorum.
Dosya.

Son düzenleme:

23H2 kurulu.

Dün güncellemeler gözükmüyordu şimdi kurup tekrar bakıcam.
1741889230830.webp

Hatalar devam ediyor. Video izlerken yine çöktü. Dosyayı bırakıyorum.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var arkada oyun açtığımda film izlerken tam ekrandan çıkınca donup restart atıyor genelde. Sistem açıldığında Radeon Software her şey sıfırlandı diye uyarı veriyor her şey güncel ben bir sürücü hatası olabileceğini düşündüm. RX 6800XT ekran kartı her şey güncel diğer her parçayı sıfır aldım ekran kartım ikinci el umarım donanımsal değildir. İsterseniz ben de minidump paylaşabilirim bendeki hata kodlarından biri de amdkmdag+174b1db bu idi sanırım o çökme ile ilgilidir.(ekran kartı driver versiyonu 25.3.1)

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var arkada oyun açtığımda film izlerken tam ekrandan çıkınca donup restart atıyor genelde. Sistem açıldığında Radeon Software her şey sıfırlandı diye uyarı veriyor her şey güncel ben bir sürücü hatası olabileceğini düşündüm. RX 6800XT ekran kartı her şey güncel diğer her parçayı sıfır aldım ekran kartım ikinci el umarım donanımsal değildir. İsterseniz ben de minidump paylaşabilirim bendeki hata kodlarından biri de amdkmdag+174b1db bu idi sanırım o çökme ile ilgilidir.(ekran kartı driver versiyonu 25.3.1)
aynı şekilde bende full sistem + ikinci el ekran kartı aldım. Hazirandan beri bu sorun yoktu fakat yeni yeni olmaya başladı.

aynı şekilde bende full sistem + ikinci el ekran kartı aldım. Hazirandan beri bu sorun yoktu fakat yeni yeni olmaya başladı.
o zaman sizde 25.3.1 sürümünde bu hatayı yaşıyorsunuz. araştırdığım kadarıyla driverı silip eski bir sürüm yüklemek sorunu çözer gibi duruyor, vakit bulursam ben bu yöntemi deneyeceğim...