KS KS Aliwwq Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 11 Yer Çayırova 22 Temmuz 2025 #11 BerkayZ87 dedi: Direkt yapacağını tahmin etmemiştim o yüzden detay vermemiştim. Large ffts açıkken HWiNFO'yu açıp en aşağıdan Whea'yı gözlemlemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam onu da indirdim nasıl bir gözlem yapacağım bir sürü bölüm var.
BerkayZ87 dedi: Direkt yapacağını tahmin etmemiştim o yüzden detay vermemiştim. Large ffts açıkken HWiNFO'yu açıp en aşağıdan Whea'yı gözlemlemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam onu da indirdim nasıl bir gözlem yapacağım bir sürü bölüm var.
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 22 Temmuz 2025 #12 Aliwwq dedi: Tamam onu da indirdim nasıl bir gözlem yapacağım bir sürü bölüm var. Genişletmek için tıkla... Sensors'e tıklayıp en aşağıya in.
Aliwwq dedi: Tamam onu da indirdim nasıl bir gözlem yapacağım bir sürü bölüm var. Genişletmek için tıkla... Sensors'e tıklayıp en aşağıya in.
KS KS Aliwwq Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 11 Yer Çayırova 22 Temmuz 2025 #13 BerkayZ87 dedi: Sensors'e tıklayıp en aşağıya in. Genişletmek için tıkla... Evet hardware erors bölümü var.
BerkayZ87 dedi: Sensors'e tıklayıp en aşağıya in. Genişletmek için tıkla... Evet hardware erors bölümü var.