Tami'ye geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 470
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
  • Etiketler Etiketler
    geçilir mi

470

Uzman
Makaleler
2
Selam, son zamanlarda özellikle telefonda neredeyse tek gördüğüm reklam oldu kendisi. Üzerine bir de Papara artık 25 Ocak'tan itibaren yani 2 gün sonra onaylanmayan hesapların internet alışverişi deneyimini kapatacağı için benim için çok kötü oldu. Play Store'dan baktığımda 100 bin indirmeye sahip olduğunu gördüm, bana çok düşük geldi nedense. Sizce güvenilir mi? Geçilmeye değer mi? Ön ödemeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti Bankası'nın. Bir sorun olmaz.

İfadeler: 470
Üzerine bir de Papara artık 25 Ocak'tan itibaren yani 2 gün sonra onaylanmayan hesapların internet alışverişi deneyimini kapatacağı için benim için çok kötü oldu.
Benim bildiğim bu resmi bir yasadan dolayı kaynaklanıyor. Yani geçeceğiniz platform da 18 yaş altına ve onaysız şekilde izin vermiyor ya da aynı şekilde 2 gün sonra kapatacak olabilir. Nays'ta kapatıyordu gördüğüm kadarıyla.

Tami'ye şans verilir mi bilmiyorum fakat şuan en avantajlı konumda Nays ve Papara var maalesef.

Teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…