Siyah olanlar biraz daha yavaş/kontollü oluyor. Beyaz %100 PTFE olanlar biraz daha hızlı oluyor başta fakat çok kaliteli olmayacağı için bu bütçe bandında sky X1 de alsan veya A9 da alsan bir süre sonra çamur gibi olmaya başlıyor. Skatez konusunda fantech biraz daha umut verici, veya jade dot skatez alıp takmak.
Bu isteğe göre değişir. Ben siyah skatezler kullanmaktayım ve memnunum çünkü fps/rekabetçi oyuncuyum kontrollü olması işime geliyor. Çok hızlı bir şey aramıyorum. Jade dot skates de kullandım, fortnite/apex gibi oyunlarda 3 4 gömlek üstün.
Ben yevmiyeci adamım hocam bunlarla uğraşamam alıp geçmem , bir ömür bozulana kadar kullanmam gerek. Ha dedim wraithden kargo odemeyim. Waner 2 yi ondan alacaktım. Aula sc680 daha ucuza geliyor gerçi.
Ben yevmiyeci adamım hocam bunlarla uğraşamam alıp geçmem, bir ömür bozulana kadar kullanmam gerek. Ha dedim Wraith'den kargo odemeyim. Waner 2'yi ondan alacaktım. Aula SC680 daha ucuza geliyor gerçi.
O konuda bir şey diyemeyeceğim, maalesef. Wraith iyi bir firma değil. Ürünün kutusunu açtığında ürünü artık iade edemeyeceğini sorun çıkarsa sadece garanti kapsamında yardımcı olunacağını kabul ediyorsun. Ya beğenmezsen? Ekstra garanti kapsamında da çok sorun yaşayan insan gördüm.
Wraith üzerinden RAWM Leviathan V4 mouse satın aldım. Ancak ürünün 5. gününde scroll arızası oluştu. Bunun üzerine ürünü servise gönderdim ve servis süreci yaklaşık 17 gün sürdü. Bu süreç sonunda ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ettim ve yeni bir ürün gönderildi. Fakat gelen ikinci üründe de farklı bir scroll problemi vardı. Bu ürünü de tekrar servise gönderdim ve bu inceleme süreci yaklaşık 20 gün sürdü. Wraith, ikinci üründeki arızayı kabul etmedi.
Tüm bu süreçler ve aradaki bekleme süreleriyle birlikte neredeyse 50 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bu süre zarfında ürünü...
Artık bundan sonrası tamamen size kalmış. İşinizi şansa mı bırakacaksınız yoksa farklı yollar mı arayacaksınız?
O konuda bir şey diyemeyeceğim, maalesef. Wraith iyi bir firma değil. Ürünün kutusunu açtığında ürünü artık iade edemeyeceğini sorun çıkarsa sadece garanti kapsamında yardımcı olunacağını kabul ediyorsun. Ya beğenmezsen? Ekstra garanti kapsamında da çok sorun yaşayan insan gördüm.
Ben çok takıntılıyım illa sıfır isterim diyorsan bir şey diyemem lakin sarı siteden 2. el daha uyguna IEM denemek için alıp hemen satan insanlar var. Alıp deneyip kullanmak ta bir seçenek hem iade hakkın da oluyor, gelince test ediyorsun.