Yeni tiplerde ne fark var ki?
Laptop alacağım için uzatma dongle pek aramıyorum.

Siyah olanlar biraz daha yavaş/kontollü oluyor. Beyaz %100 PTFE olanlar biraz daha hızlı oluyor başta fakat çok kaliteli olmayacağı için bu bütçe bandında sky X1 de alsan veya A9 da alsan bir süre sonra çamur gibi olmaya başlıyor. Skatez konusunda fantech biraz daha umut verici, veya jade dot skatez alıp takmak.

Bu isteğe göre değişir. Ben siyah skatezler kullanmaktayım ve memnunum çünkü fps/rekabetçi oyuncuyum kontrollü olması işime geliyor. Çok hızlı bir şey aramıyorum. Jade dot skates de kullandım, fortnite/apex gibi oyunlarda 3 4 gömlek üstün.

çamur gibi olmaya başlıyor. Skatez konusunda fantech biraz daha umut verici, veya jade dot skatez alıp takmak.
Ben yevmiyeci adamım hocam bunlarla uğraşamam alıp geçmem , bir ömür bozulana kadar kullanmam gerek. Ha dedim wraithden kargo odemeyim. Waner 2 yi ondan alacaktım. Aula sc680 daha ucuza geliyor gerçi.

Çok hızlı bir şey aramıyorum. Jade dot skates de kullandım, fortnite/apex gibi oyunlarda 3 4 gömlek üstün.
Deneyemediğim için yorum yapamıyorum.

Ben yevmiyeci adamım hocam bunlarla uğraşamam alıp geçmem, bir ömür bozulana kadar kullanmam gerek. Ha dedim Wraith'den kargo odemeyim. Waner 2'yi ondan alacaktım. Aula SC680 daha ucuza geliyor gerçi.

Wraith'i asla sevmiyorum ve çevremdeki kimseye de önermiyorum. Asla iade edemezsin ve sorun çıkarsa THH'den gelen karara itiraz eden bir firma. Önerim Amazon'dan bunu alman: Aula SC680 26000DPI 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Hocam Wraith ve Mayer gaming dışında kulaklık satan yer yok ki. Ayrıca red lion sadece Wraith'te Mayerden de alamıyorum.

O konuda bir şey diyemeyeceğim, maalesef. Wraith iyi bir firma değil. Ürünün kutusunu açtığında ürünü artık iade edemeyeceğini sorun çıkarsa sadece garanti kapsamında yardımcı olunacağını kabul ediyorsun. Ya beğenmezsen? Ekstra garanti kapsamında da çok sorun yaşayan insan gördüm.

1778803071408.webp

1778803081224.webp

Meyer gaming'de ondan beter bir farkı yok.

Artık bundan sonrası tamamen size kalmış. İşinizi şansa mı bırakacaksınız yoksa farklı yollar mı arayacaksınız?:hehehe:

O konuda bir şey diyemeyeceğim, maalesef. Wraith iyi bir firma değil. Ürünün kutusunu açtığında ürünü artık iade edemeyeceğini sorun çıkarsa sadece garanti kapsamında yardımcı olunacağını kabul ediyorsun. Ya beğenmezsen? Ekstra garanti kapsamında da çok sorun yaşayan insan gördüm.

Eki Görüntüle 249473

Eki Görüntüle 249474

Meyer Gaming'de ondan beter bir farkı yok.

Şikayet varda 4 şikayet gördüm. Mecbur bundan alacağız artık. Biraz daha kurcalarsam ikisini de almaktan vazgecicem.

yoksa farklı yollar mı arayacaksınız?:hehehe:
Hocam yurt dışında tanıdığım yol ki getireyim.

Şikayet varda 4 şikayet gördüm. Mecbur bundan alacağız artık. Biraz daha kurcalarsam ikisini de almaktan vazgecicem.

Amazon'dan dediğim fareyi alın, kulaklık için bir şey diyemiyorum. :hehehe:

Hocam yurt dışında tanıdığım yol ki getireyim.

Ben çok takıntılıyım illa sıfır isterim diyorsan bir şey diyemem lakin sarı siteden 2. el daha uyguna IEM denemek için alıp hemen satan insanlar var. Alıp deneyip kullanmak ta bir seçenek hem iade hakkın da oluyor, gelince test ediyorsun.