Unlishimaide

Becerikli
Sabah Tangzu Waner II karar vermiştim, red versiyon. Sonradan biraz araştırınca ve yapay zekaya sorunca 3 model arasında kaldım;
Tangzu Waner II, 7HZ Elua Ultra ve Kiwi Ears Belle.
Ben her yönden kullanacağım; rekabetçi oyun, hikayeli oyun, film, dizi ve müzik. Yanına düz NK 1 veya Apple 3.5 mm to Type-C adaptör alacağım. Yani bütçeyi 1.800 TL'den fazla zorlamak istemiyorum, gerek yok. Ortalama bir kullanıcıyım. Seçim yapmama yardım eder misiniz?

Başta @Simon hocam Kiwi Ears Belle dedi, ben yorum yok diye Tangzu Waner 2 olsun dedim ama sanırım Kiwi benim için daha mı uygun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem F/P hem de daha güvenilir bir seçim, oyun için daha uygun. Elua Ultra'da olabilirdi, fakat bassları çok belirgin.

O zaman waner 2 red model simon hoca " red olan daha derin oluyor" tarzı bir şey dedi, onu mu seçeyim? Sanırım kulağı daha net kapatıyormuş.
Bunların sürücüsü vs oluyor mu, düz tak kullan mantığı var?
Kiwi olanida simon hoca başta önerdi ama bilemedim.

O zaman waner 2 red model simon hoca " red olan daha derin oluyor" tarzı bir şey dedi, onu mu seçeyim? Sanırım kulağı daha net kapatıyormuş.
Bunların sürücüsü vs oluyor mu, düz tak kullan mantığı var?
Kiwi olanida simon hoca başta önerdi ama bilemedim.

Red Lion Edition, “daha derin bass” odaklı versiyon, Hikayeli oyunlar için daha sinematik olur.

Siz de bunu öneriyorsanız buna karar kılıyorum, ATK A9 Plus'a geçmemi de siz önermiştiniz akşamüstü.

Aslında A9 Plus'ı önermedim. İki mouse arasından birinin daha iyi olduğunu söylemeye çalıştım, A9 Plus'a geçsen farkı hissedersin. Fakat daha iyileri bütçe yakınında bulunabiliyor. Özellikle A9 Plus'ın skatezleri kötü. ATK A9 Ultra Max 2.0 kullanıp satmıştım. 2.900 TL'ye ATK A9 Ultra Max 2.0 alınır mı?

El de duruşu premium. Tabii bu yazdığım Ultra Max 2.0 için geçerli kullandığımdan. Diğer bir eksisi uzatma dongle olmaması, kasan uzaksa veya modem yakınsa, farklı kablosuz bağlantıların varsa bağlantı problemi/kasma/dalgalanma oluyor. 1800 TL'ye alınan Mouse'ta en azından bir uzatma dongle konulmalı ki mouse pad'ının yakınına koymalısın.

Aslında A9 Plus'ı önermedim. İki mouse arasından birinin daha iyi olduğunu söylemeye çalıştım, A9 Plus'a geçsen farkı hissedersin. Fakat daha iyileri bütçe yakınında bulunabiliyor. Özellikle A9 Plus'ın skatezleri kötü. ATK A9 Ultra Max 2.0 kullanıp satmıştım. 2.900 TL'ye ATK A9 Ultra Max 2.0 alınır mı?

El de duruşu premium. Tabii bu yazdığım Ultra Max 2.0 için geçerli kullandığımdan. Diğer bir eksisi uzatma dongle olmaması, kasan uzaksa veya modem yakınsa, farklı kablosuz bağlantıların varsa bağlantı problemi/kasma/dalgalanma oluyor. 1800 TL'ye alınan Mouse'ta en azından bir uzatma dongle konulmalı ki mouse pad'ının yakınına koymalısın.
Hocam 2000 tl'ye ne mouse alacağım o zaman ?
Bütçe daha fazla artırmak istemiyorum.

Hocam 2000 tl'ye ne mouse alacağım o zaman ?
Bütçe daha fazla artırmak istemiyorum.

Çıkarsa buna bakabilirsiniz.