EvetEkolayzer ile tizleri kismayi deneyebilirsin. Silah vurusundaki ses patliyor gibi oluyor degil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Tizler parliyordur. Eq ayarlariyla ugrasirsan cozulecek bir durum.
Tizler parliyordur. EQ ayarlariyla ugrasirsan cozulecek bir durum.
Buradan neyi değiştirmeliyim tam olarak
- Makaleler
- 23
YouTube'a Eq rehberi yazip arastir bence. Buradan anlatmasi biraz zor.
Bu slikonu taktım içi sarı olan. Diğer siyah slikonları takmayı denedim ama takamadım, girmedi. Bu kulağıma sorunsuz oturduğu için bunu takıp geçtim.
Tamam tizlerin fazla gelmesi normal. Senin taktıkların tang sancai wide bore tips. Ortası olabildiğince geniş, dolayısıyla tizleri açıyor bu tip. Siyah silikonu takarsan eq ile uğraşmana gerek kalmaz. Zaten red lion için siyah olanlar (he sonic) çok daha iyi. Tang sancaileri bunda kullanmayı önermem.Eki Görüntüle 251990
Bu slikonu taktım içi sarı olan. Diğer siyah slikonları takmayı denedim ama takamadım, girmedi. Bu kulağıma sorunsuz oturduğu için bunu takıp geçtim.
Hocam bende red lion yok. Normal beyazı var ve he sonic'i takamıyorum, sığmıyor.Tamam tizlerin fazla gelmesi normal. Senin taktıkların tang sancai wide bore tips. Ortası olabildiğince geniş, dolayısıyla tizleri açıyor bu tip. Siyah silikonu takarsan eq ile uğraşmana gerek kalmaz. Zaten red lion için siyah olanlar (he sonic) çok daha iyi. Tang sancaileri bunda kullanmayı önermem.
Konuları karıştırmışım. Siyah olanlar da he sonic değil o zaman. Sarı olan small boyutta, siyahın da en küçüğünü alıp yan yana koyup bak, ortalarındaki delik en küçük hangisindeyse o daha fazla tizleri kısar.Hocam bende red lion yok. Normal beyazı var ve he sonic'i takamıyorum, sığmıyor.
Eğer siyah olan daha dar ise şöyle takabilirsin
Konuları karıştırmışım. Siyah olanlar da he sonic değil o zaman. Sarı olan small boyutta, siyahın da en küçüğünü alıp yan yana koyup bak, ortalarındaki delik en küçük hangisindeyse o daha fazla tizleri kısar.
Eğer siyah olan daha dar ise şöyle takabilirsin
Şu an taktığım delik olarak en büyük olan. Siyah olanlar küçük, birazdan deneyip söyleyeceğim.
Hocam bu kulaklığın bu deliğe sığması imkansız gibi bir şey yok yapamadım
Uzun uğraşlar sonucu takabildim şimdi deneyeceğim
Hala silah sesleri çok rahatsız edici. Diğer sesler(oyun içi ayak sesleri vs.) normalken gereksiz bir şekilde o sesleri bastırıyor ve rahatsız ediyor.
Hocam bu arada apple dongle, dönüştürücü ve uzatıcı olmadığında sesler normal geliyordu. Ben ilk aldığımda kasayı yakınlaştırıp oynadığımda sesler böyle değildi
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-