Hocam aldın mı? Ben de ilk defa IEM kulaklık alacağım ama 3.5mm mi Type-C mi alsam kararsızım. Bir de 3.5mm alsam yanına ne almam gerekecek, Type-C alsam yanına ne almam gerekecek? Bunları da bilmiyorum.

Almadım daha. Ama tangzu waner 2 öneriliyor bu paraya. Yanında bir de Apple DAC al telefonla kullanacaksan sesi az kalırmış. PC kullanacaksan; 3.5 mm + Apple DAC veya başka model wraithden dac bakabilirsin ya da Konu aç,
Telefon; direk Type-C kulaklık.

Almadım daha. Ama tangzu waner 2 öneriliyor bu paraya. Yanında bir de Apple DAC al telefonla kullanacaksan sesi az kalırmış. PC kullanacaksan; 3.5 mm + Apple DAC veya başka model wraithden dac bakabilirsin ya da Konu aç,
Telefon; direk Type-C kulaklık.
Sadece bilgisiyar için kullanacağım hocam. 3.5mm olanını sipariş verdim. Yanına şunları almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz? dip sesi keser mi?

1779367864284.webp

Evet, Apple dongle'ı ben kullandığım zaman dip sesi kesmişti. Dönüştürücü tercihin de güzel. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam teşekkürler. Fakat bunları almak yerine NK1 Max'ın Wraith'te stoğunu beklemeyi de düşünüyorum açıkcası. İçinden dönüştürücü de geliyormuş, hem de daha kaliteli diyorlar. Sizce gerek var mı?

Son düzenleme: