Doğru evet.Link var mı hocam önerdiğinizin?
Eki Görüntüle 251025
Hocam dediğinizi buldum Amazon'da DAC ile beraber 460TL'ye denk geliyor. Ürünler doğru mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Butcene gore degisir bence. Apple dongle ve alacagin ucuz Amazon DAC'i daha f/p.Hocam teşekkürler. Fakat bunları almak yerine NK1 Max'ın Wraith'te stoğunu beklemeyi de düşünüyorum açıkcası. İçinden dönüştürücü de geliyormuş, hem de daha kaliteli diyorlar. Sizce gerek var mı?
Vazgeçtim direkt şu 2sini sipariş verdim.Butcene gore degisir bence. Apple dongle ve alacagin ucuz Amazon DAC'i daha f/p.
Tangzu Wan-er II için Apple DAC yeterliyse hiç beklemeye gerek yok diye düşündüm
Gerek yok dediğim gibi. Topping dx1, nicehck nk1 max ve apple dac ile red lionı denedim. Apple yeterli.Vazgeçtim direkt şu 2sini sipariş verdim.
Eki Görüntüle 251073
Tangzu Wan-er II için Apple DAC yeterliyse hiç beklemeye gerek yok diye düşündüm
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kalitesi tartisilir ama.
Hocam MediaMarkt'tan falan da alabilirim, ya da gerekırse internetten siparişte edebilirim. almışken kaliteli bir şey alayım. mesela attığınızda mikrofon çalışacak mı?Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kalitesi tartisilir ama.
- Makaleler
- 23
Hocam MediaMarkt'tan falan da alabilirim, ya da gerekırse internetten siparişte edebilirim. almışken kaliteli bir şey alayım. mesela attığınızda mikrofon çalışacak mı?
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Buna bakabilirsin. Amazon satiyor.
Alayım hocam. Cuma günü Amazon'dan sipariş verdiğim Apple dac ile Type-C dönüştürücü cumartesi tahmini teslimat yazıyordu ama bugün gelmedi maalesef. Umarım uzatıcı ile beraber pazartesi günü gelir.VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Buna bakabilirsin. Amazon satiyor.
- Makaleler
- 23
Umarim. Gelismeleri yazarsin.Alayım hocam. Cuma günü Amazon'dan sipariş verdiğim Apple dac ile Type-C dönüştürücü cumartesi tahmini teslimat yazıyordu ama bugün gelmedi maalesef. Umarım uzatıcı ile beraber pazartesi günü gelir.