Hocam teşekkürler. Fakat bunları almak yerine NK1 Max'ın Wraith'te stoğunu beklemeyi de düşünüyorum açıkcası. İçinden dönüştürücü de geliyormuş, hem de daha kaliteli diyorlar. Sizce gerek var mı?
Butcene gore degisir bence. Apple dongle ve alacagin ucuz Amazon DAC'i daha f/p.

Butcene gore degisir bence. Apple dongle ve alacagin ucuz Amazon DAC'i daha f/p.
Vazgeçtim direkt şu 2sini sipariş verdim.
1779382646777.webp

Tangzu Wan-er II için Apple DAC yeterliyse hiç beklemeye gerek yok diye düşündüm

@Trina @Simon hocam şu anda kulaklık elime geldi ama Type-C çevirici ve Apple dac gelmedi. Kulaklığı böyle denedim ama kablosunun uzunluğu 1m yetersiz kalıyor, uzatıcı önerebilir misiniz? Mümkünse Vatan'da falan olan bir şey atabilir misiniz direkt mağazadan alayım beklemek istemiyorum

Son düzenleme:
@Trina @Simon hocam şu anda kulaklık elime geldi ama Type-C çevirici ve Apple dac gelmedi. Kulaklığı böyle denedim ama kablosunun uzunluğu 1m yetersiz kalıyor, uzatıcı önerebilir misiniz? Mümkünse Vatan'da falan olan bir şey atabilir misiniz direkt mağazadan alayım beklemek istemiyorum

Kalitesi tartisilir ama.

Kalitesi tartisilir ama.
Hocam MediaMarkt'tan falan da alabilirim, ya da gerekırse internetten siparişte edebilirim. almışken kaliteli bir şey alayım. mesela attığınızda mikrofon çalışacak mı?

Buna bakabilirsin. Amazon satiyor.
Alayım hocam. Cuma günü Amazon'dan sipariş verdiğim Apple dac ile Type-C dönüştürücü cumartesi tahmini teslimat yazıyordu ama bugün gelmedi maalesef. Umarım uzatıcı ile beraber pazartesi günü gelir.