TANGZU Wan'er S.G II IEM alınır mı?

Kusura bakmayın biraz rahatsız ettim peki kulaklığı type-c almak neden önerilmiyor hocam

Type-c + dönüştürücü filan
Kablo kalitesi cok iyi Tangzu'nun. Type-C'deki kablo 3.5 mm'deki kadar iyi degil. Type-C donusturucu de alabilirsin dip ses yapmamasi icin. NiceHCK NK1 DAC ile eslestirebilirsin. Bu arada rahatsiz olmuyorum konulara cevap verirken.

Waner 2 , Waner 2 Redlion, Waner 2 Jade var

Waner 2 Redlion ses olarak daha bass ağırlıklı düşük frekansları daha fazla , eğer bass seviyorsanız bunu alın fakat kimileri sesi boğuk bulmus ve Redlion'in kutu aksesuarı çok iyi

Waner 2 ile Jade'in ses bakımından bicbir farkı yok aksesuar olarak Jade daha zengin. Ben Jade alırdım

70% fps demişsin waner 2 yerine başka şeyler daha mantıklı olur.

ne önerirsiniz?
Öncelikle, içeriği sebebiyle waner alınacaksa red lion alınmalı. İçinden çıkan silikonlar 20 dolar zaten.

Ama fps ağırlıklı dediğin için elua ultra daha uygun olur senin için, harman tuningi olsa da kötü değil.

Red lion ayarında yine bassları güçlü belle modeli var. Belle daha güvenli-sıcak (ama red liona göre daha az eğlenceli) fakat daha iyi ses kasılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…