TANGZU Wan'er S.G II IEM kulaklık alınır mı?

Bütçe
2000
Öyle flat değil. S.G ile aynı hatta.

Eki Görüntüle 259996
FR bazen şaşırtabiliyor.

NiceHCK Yuandao Tears vs. Tangzu Wan’Er 2 Sg:
Both sets share almost the same graph but oh man, definitely the graph doesn’t tell all the history; the Tears is warmer, with a more impactful bas than the Wan’Er 2 Sg and it’s more technically capable; the Tears has a more expansive soundstage and it is airier than the Wan’Er 2 Sg. NiceHCK Tears - Reviews

Ben düz sg 2'yi beğenmedim bu arada. Red lion'a göre konuşuyorum.

Red lion'da da aşırı fark gözükmüyor. Openback olduğunu da unutmamak lazım.

Dosya Ekleri

• graph (3).webp
    350,7 KB · Görüntüleme: 9
"Tears is warmer with a more impactful bass" evet. Ses profili her şeyi söylemez ben de onu diyorum her zaman. Kulaklık da flat değil zaten direkt V profil.

"Tears is warmer with a more impactful bass" evet. Ses profili her şeyi söylemez ben de onu diyorum her zaman. Kulaklık da flat değil zaten direkt V profil.
Tears is warmer [than] sg 2.

SG 2 tipik v shape değil mi zaten? Tears V olmadığı için (veya sg 2'den daha sıcak olduğu için) warm slanted olacak. Ben de aynı şekilde red lion'a kıyasla flat diyorum . Crinear reference değil tabii, kastım o değil. Bu terimler biraz muğlak esasında, biraz da oradan kaynaklanıyor, benim flat tanımımda gövdesiz vokaller de bir kriter -yine tekrar ediyorum yalnızca hangi aralığa kaç db verdiği değil, gerçekte ne duyduğumuz.

Ayrıca konumlandırmada yükseklik ve derinliğinin o kadar iyi olmadığını not etmişler, ancak openback olması belki bir nebze yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…