Tanımadığım kıza ilk mesaj olarak ne yazabilirim?

Birde taciz olarak algılanır diye çok korkuyorum. "Rahatsız oluyorum." "Görüşmek istemiyorum." derse ve ben konuşmakta ısrar edersem mi taciz olur?
Senin mantığına göre o da sana istek atarak seni taciz etmeye teşebbüs ediyor. Sen rahatsız olmadığın için etmiş olmuyor. Yazmandan rahatsız olursa belli eder zaten. Soğuk davranmasından anlarsın.

"Rahatsız oluyorum" derse de efendi gibi yazmazsın. Hayatın tek birine bağlı değil. Hele instagramdaki istek ile tanıştığın kıza hiç bağlı değil.

Bugün mesajlaştık. Beni tanıdığı birine benzetmiş ve istek atmış. Bende bahsettiği kişi olmadığımı söyledim. Buradan sonra sohbeti nasıl devam ettirebilirim? Hiç fikrim yok.

Bugün mesajlaştık. Beni tanıdığı birine benzetmiş ve istek atmış. Bende bahsettiği kişi olmadığımı söyledim. Buradan sonra sohbeti nasıl devam ettirebilirim? Hiç fikrim yok.
Hayatında hiç mi sosyalleşmedin dostum? Normal insanlarla nasıl konu açıyorsan öyle açacaksın işte kasmasana bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…