“Tanınmış Üye” etiketinin şartları değiştirilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 793
Makaleler
43
Artık bakıyorum da üyelerin neredeyse tamamında “Tanınmış Üye” etiketi var. Peki kime göre, neye göre “Tanınan” bir üye?

“Tanınmış Üye” denince benim aklıma forumdaki büyük bir çoğunluk tarafından tanınan, saygın bir üye geliyor. Gerçekten de böyle olması gerekiyor.

“Tanınmış Üye” etiketi herkese verildiğinde bir anlamı kalmıyor, ayrıca yeni gelen üyeleri olumsuz etkileyebilir.

Düşünün, yeni bir foruma katıldınız ve bütün herkeste “şöyle üye”, “böyle üye” diye etiket ve lakaplar var ancak sizde hiçbir şey yok. Moraliniz bozulmaz mı veya o forumdan soğumaz mısınız? Ben olsam soğurum açıkçası.

Bu yüzden “Tanınmış Üye” etiketinin gerçekten tanınan, saygın, bilindik ve bu foruma bir şeyler katmış üyelere verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 21 Eksi
Daha forumda rütbe sistemi yok.

Bunu da geçelim hadi. Şu anki rütbe sistemi Xenforo ile geliyor. Sonradan yapılma değil.

Mantıklı gibi geldi. Artıladım.

"Tanınmış" üye asıl saygın, bilindik, bu foruma bir şeyler katmış üyelere verildiğinde sıkıntı olur. Yeni üyeler onları "tanrı" gibi görmeye başlar. Bu zaten böyle ki askerde albay var bir de genaral var. Neyse fazla derine inmeyeyim.

Konu oraya nasıl geldi?

Bazı şeyleri fazla kafaya takmamak gerek, şu forumda itibar kasma derdine girmek yerine, kimin kime katkısı olduğunu çözüm sayısı, beğeni sayısı, profil mesajları gibi detaylara baktığın zaman, belli oluyor zaten çok fazla istek aşık usandırır, daha önce planlanıyor olarak aynı öneriye cevap verilmiştir. Linkini bulamadım ama diğer arkadaşlar atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…