Neo_Fetch Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 77 Yer İstanbul/Türkiye 9 Nisan 2024 #1.121 Silinen üye dedi: Belki yaparlar hocam. Belli olmaz. Genişletmek için tıkla... İnşallah yaparlar hocam takipdeyim.
Silinen üye dedi: Belki yaparlar hocam. Belli olmaz. Genişletmek için tıkla... İnşallah yaparlar hocam takipdeyim.
G GADDAR Uzman Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 10 9 Nisan 2024 #1.122 Elinize sağlık,konuyu geç gördüm kusura bakmayın.Yoksa ben de yardımcı olurdum. Physic dedi: Yaniis diyor. Genişletmek için tıkla... Reis beni de ekleyebilir misin adım gaddar.
Elinize sağlık,konuyu geç gördüm kusura bakmayın.Yoksa ben de yardımcı olurdum. Physic dedi: Yaniis diyor. Genişletmek için tıkla... Reis beni de ekleyebilir misin adım gaddar.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 9 Nisan 2024 #1.123 Bugün Windows 7 bir de Vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7
Bugün Windows 7 bir de Vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7
Neo_Fetch Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 77 Yer İstanbul/Türkiye 9 Nisan 2024 #1.124 rpmb dedi: Bugün Windows 7 bir de vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7 Genişletmek için tıkla... UEFI var mı yüklediğiniz Windows 7 sisteminde?
rpmb dedi: Bugün Windows 7 bir de vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7 Genişletmek için tıkla... UEFI var mı yüklediğiniz Windows 7 sisteminde?
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 9 Nisan 2024 #1.125 Neo_Fetch dedi: UEFI var mı yüklediğiniz Windows 7 sisteminde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nerde PC'de UEFI yok.
Neo_Fetch dedi: UEFI var mı yüklediğiniz Windows 7 sisteminde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nerde PC'de UEFI yok.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 9 Nisan 2024 #1.126 rpmb dedi: Yok hocam nerede PC'de UEFI yok. Genişletmek için tıkla... Niye ultracıyı etiketlediniz? Projeyi @Physic yapıyor. Diğer arkadaşlar ile birlikte tabii ki.
rpmb dedi: Yok hocam nerede PC'de UEFI yok. Genişletmek için tıkla... Niye ultracıyı etiketlediniz? Projeyi @Physic yapıyor. Diğer arkadaşlar ile birlikte tabii ki.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 9 Nisan 2024 #1.127 rpmb dedi: Bugün Windows 7 bir de vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7 Genişletmek için tıkla... Projeyi yapan o değil, biziz. Beni etiketleyin.
rpmb dedi: Bugün Windows 7 bir de vxkex kurdum PC uçuyor tutamıyorum. Çok hızlı bana lazım olanlar da açılıyor. Kendim bir ISO yapasım var ama bilmiyorum işte... Windows 7 Ultra'ya vxkex gelir mi? @Windows 7 Genişletmek için tıkla... Projeyi yapan o değil, biziz. Beni etiketleyin.
3 308 Başarılı Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1.131 Çözümler 4 Beğeniler 1.163 11 Nisan 2024 #1.128 kullanıcı311 dedi: Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premium www.fullprogramlarindir.net Hocam ISO'nun linki bu mu? Sanal makinede denemek isterim. Genişletmek için tıkla... 683 dedi: Bu paylaşılan ISO bize ait değildir. Techolay projemiz hâlâ devam etmektedir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Hocalarım, galiba bu karışıklığın sebebi benim. Çok üzgünüm, amacım yanlış bilgi değil. Bu ISO dosyasının yararı olur diye paylaşmıştım. İyi çalışmalar.
kullanıcı311 dedi: Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premium www.fullprogramlarindir.net Hocam ISO'nun linki bu mu? Sanal makinede denemek isterim. Genişletmek için tıkla... 683 dedi: Bu paylaşılan ISO bize ait değildir. Techolay projemiz hâlâ devam etmektedir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla... Hocalarım, galiba bu karışıklığın sebebi benim. Çok üzgünüm, amacım yanlış bilgi değil. Bu ISO dosyasının yararı olur diye paylaşmıştım. İyi çalışmalar.
Neo_Fetch Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 77 Yer İstanbul/Türkiye 12 Nisan 2024 #1.129 @Physic hocam bu sistemde UEFI CSM olmayan cihazlar içinde destek getirseniz çok güzel olur
Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 617 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 13 Nisan 2024 #1.130 ISO yayinlandi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2024