Merhaba. Bizim ekibin geliştirdiği Windows 7 extended kernel için geliştirme sona erdirilmiş ve destek sonu gelmiştir.

İçine Update eklememişler kendiniz yapın demişler bari hazır Windows 7 Home Premium Full Update'li ISO içine kernel ekleselermiş ama uygulama halinde bana göre fazla bir özelliği yoktu zaten onun yerine Full Update'li hazır Windows 7 kurup dotexe kernel atmak daha mantıklı iyi sosyaller.

İçine Update eklememişler kendiniz yapın demişler bari hazır Windows 7 Home Premium Full Update'li ISO içine kernel ekleselermiş ama uygulama halinde bana göre fazla bir özelliği yoktu zaten onun yerine Full Update'li hazır Windows 7 kurup dotexe kernel atmak daha mantıklı iyi sosyaller.
Sizin kararınızdır, saygı duyarız zaten geliştirme sona erdirildi.

Merhaba değerli Techolay üyeleri. Son günlerde yaşanan bazı olaylar sonrası insanların yararına olacak bir proje geliştirmek istiyoruz size de tanıtalım istedik.

Malum, Windows 7'nin artık desteği kesildi ve çoğu program destek vermiyor artık ve eski sistem kullananlar bu durumdan mağdur oluyorlar. Biz de bu duruma bir çözüm için daha önce Vista için yapılan extended kernel özelliğini Windows 7'ye de getirip sizlerin ücretsiz şekilde yararlanmanızı istiyoruz.

Proje fikir ve destekleri için @Silinen üye ve @mercha'e teşekkürlerimi iletiyorum.
Cok özledim su zamanlari ya.

UEFİ destegi sorun oluyordu cogu bilgisayarda UEFİ desteği konusunda gayet yararli bir proje oldugunu düşünüyorum. Updateler tum kullanicilari sevindirmeyebilir cunku update'ler icinde Telemetry ve bir sürü ozellik guncellemesi var kimi ister kimi istemez bunlari o yuzden kendi halinde daha iyi olduğunu düşünüyorum.