Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Bir önerim daha var: ilki snopy drıver için Masaüstünde taşınabilir (portable) bir sürüm oluşturulabilir. Bu sürümün içinde bir "uyarı" metin belgesi yer alabilir. Bu belgede şu ifadeler bulunabilir:

"Bu sürüm sadece desteklenmeyen sürücüleri yüklemeyi denemek içindir. Mavi ekran hatası alabilirsiniz. Bu durum bizim sorumluluğumuzda değildir."

2.si ise:
Ayrıca, Ninite kullanarak genel programları yükleyen bir yükleyici oluşturulabilir. Bu yükleyici, "Genel Programlar" adıyla Başlangıç araç gereçler bölümüne eklenebilir. İsteğe bağlı olarak çalıştırıldığında Discord, Steam, LibreOffice, Java, VS Code, Krita gibi programları otomatik olarak yükler.

Hocam gerek yok bence, ve zaten 7'yi desteklemeyen bir sürücüyü kurmanız mümkün değil.

Ama bence ninite ile genel gerekli program kurucu mantıklı olabilir
Zaten gerekli programlar kuruluyor kalanı kullanıcıya kalmış. Mesela herkes discord kullanmak istemez ama herkes bir internet tarayıcısı kullanmak zorunda gibi düşünebilirsiniz.

İstek 1: Sistem trailer videosu

İstek 2: Aktif olarak Windows 7 kullanıyorum ve antivirüs sıkıntısı var antivirüs entegre edilebilir.

İstek 3: Türkiye saatinin gmt-3'e göre düzenlemesi.

İstek 4: Media Player codec desteği.

Listeye eklendi. Yapılabilir olanlar denenecek.

Hocam ben doğru mu görüyorum UEFI Class 3 sistemlerde çalışıyor mu vallahi çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…