Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Fazla heyecanlandım şimdi hocam! Bu arada Windows 7'de Discord yayınları çok gecikmeli geliyordu, bilginiz var mı konuyla alakalı hocam? Veya bu kernel sorunu düzeltir mi?

Bilmiyorum, denemedim. Bu arada ISO muhtemelen yarın çıkacak. Bu saatten sonra konu açmak saçma olur ve logoları düzenlememiz gerekiyor.

Çok fazla beklenti edinmeyin kendinizce. Windows 8.1 için tutun o heyecanınızı. UEFI tabanlı ve sistemin çoğu şeyiyle açılış animasyonuda dahil değiştirmeyi planlıyoruz.

7'ye böyle dememin sebebi. Modlanması zor değil ama harbiden uğraştırıcı. Bu ISO'nun amacı eski sistemleri günümüz programlarını çalıştırmasıydı asıl amaç. Biz biraz kolaylaştırıcı programlar kodladık kendi çapımızda. 7'nin altyapısı maalesef çok fazla özelleştirme yapmamıza olanak tanımadı.

Elimizden geldiğince sizlere layık olmaya çalıştık. Umarım beğenirsiniz.

Çıksaydı keşke bugün kaç aydır bekliyorum.

Ne tembel adammış bu ya, obez gibi yatıyor anca. Neyse çıkıyor bugün yarın, hepimize hayırlı olsun.

Ayrıca, ISO içinde sevilen temalar ve çoğu güncelleme hazır gelecek.

• Programları internete bağlanınca xtend toolbox üzerinden direkt indirebileceksiniz.
  • Xtend driver tool üzerinden uğraşmadan driverlarınızın bulunduğu sitelere tık tıkla ulaşabileceksiniz.
  • Vxkex kerneli ile güncel çoğu programı çalıştırabileceksiniz.
  • Updater ile kerneli otomatik güncelleyebileceksiniz.
  • Özel ISO indirme aracımız ile ISO'yu indirebileceksiniz.

Paylaşın indirme aracını hocam.

Son kullanıcı için zahmet olacak şeyleri bu şekilde çözüme kavuşturmuş olmanız gerçekten takdire şayan. 8.1 için çok umutluyum ben. Her türlü destek olmak için hazırım.

Son kullanıcı için zahmet olacak şeyleri bu şekilde çözüme kavuşturmuş olmanız gerçekten takdire şayan. 8.1 için çok umutluyum ben. Her türlü destek olmak için hazırım.

Teşekkürler.

Windows 7 UEFI için maalesef bize hayal kırıklığı yaşattı. Class 2'ye kadar tüm sistemler edinebilirler.

Teşekkürler.

Windows 7 UEFI için maalesef bize hayal kırıklığı yaşattı. Class 2'ye kadar tüm sistemler edinebilirler.

Olur o kadar hocam, yılların işletim sistemi ne de olsa. Sıfırdan tersine mühendislik yapacak durum yok malum. Olduğu kadarla devam. İleride neler neler yaparız kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…