KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 12 Haziran 2024 #1.821 Arkadaşlar. Artık bitme aşamasında. Yarın öğleden sonra sizlerle olacaktır. Bu sefer erteleme olmaması için elimizden geleni yapacağız.
Arkadaşlar. Artık bitme aşamasında. Yarın öğleden sonra sizlerle olacaktır. Bu sefer erteleme olmaması için elimizden geleni yapacağız.
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 12 Haziran 2024 #1.822 Physic dedi: Arkadaşlar. Artık bitme aşamasında. Yarın öğleden sonra sizlerle olacaktır. Bu sefer erteleme olmaması için elimizden geleni yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu kisinin proje ile alakasi var midir? Instagram www.instagram.com Vee ayrica bu sizin projeniz galiba; Windows Xtend xtendproject.com.tr Ilk stabil surumu deneyen olmak istedim ancak indirme linki butonun icine koyulmamis Eki Görüntüle 55622 Tabii efendim Yerimi aldim bekliyorum; Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Physic dedi: Arkadaşlar. Artık bitme aşamasında. Yarın öğleden sonra sizlerle olacaktır. Bu sefer erteleme olmaması için elimizden geleni yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu kisinin proje ile alakasi var midir? Instagram www.instagram.com Vee ayrica bu sizin projeniz galiba; Windows Xtend xtendproject.com.tr Ilk stabil surumu deneyen olmak istedim ancak indirme linki butonun icine koyulmamis Eki Görüntüle 55622 Tabii efendim Yerimi aldim bekliyorum;
Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 12 Haziran 2024 #1.823 dewberry dedi: Hocam, bu kisinin proje ile alakasi var midir? Instagram www.instagram.com Vee ayrica bu sizin projeniz galiba; Windows Xtend xtendproject.com.tr Eki Görüntüle 55615 Ilk stabil surumu deneyen olmak istedim ancak indirme linki butonun icine koyulmamis Eki Görüntüle 55617 Eki Görüntüle 55620 Eki Görüntüle 55621Eki Görüntüle 55622 Tabii efendim Yerimi aldim bekliyorum; Eki Görüntüle 55626 Genişletmek için tıkla... Hocam o benim ben o hesabı başka kitlelere yayılsın diye açtım. (projede geliştirici ve yönetimdeyim).
dewberry dedi: Hocam, bu kisinin proje ile alakasi var midir? Instagram www.instagram.com Vee ayrica bu sizin projeniz galiba; Windows Xtend xtendproject.com.tr Eki Görüntüle 55615 Ilk stabil surumu deneyen olmak istedim ancak indirme linki butonun icine koyulmamis Eki Görüntüle 55617 Eki Görüntüle 55620 Eki Görüntüle 55621Eki Görüntüle 55622 Tabii efendim Yerimi aldim bekliyorum; Eki Görüntüle 55626 Genişletmek için tıkla... Hocam o benim ben o hesabı başka kitlelere yayılsın diye açtım. (projede geliştirici ve yönetimdeyim).
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 12 Haziran 2024 #1.824 ISO içindekiler ve son değişiklik günlüğü. İçindekiler: Extended kernel. Xtend toolbox. Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı. Hazır gelen katılımsız programlar. Class 2 UEFI desteği. Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir) USB 3.0 ve NVMe driverları hazır geliyor. değişiklik günlüğü Vxkex kurulumu opsiyonel oldu, masaüstündeki exe dosyasından kurulum yapabileceksiniz. Vxkex opsiyonel olduğundan otomatik güncelleme iptal edildi, tüm yeni vxkex güncellemelerine GitHub veya Windows Xtend üzerinden takip edebilirsiniz. Driver updater sorunlara yol açma riskine karşın kaldırıldı. Techolay teması ve logoları izin çekildiği için kaldırıldı. Türkiye teması eklendi. Sorunlar düzeltildi.
ISO içindekiler ve son değişiklik günlüğü. İçindekiler: Extended kernel. Xtend toolbox. Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı. Hazır gelen katılımsız programlar. Class 2 UEFI desteği. Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir) USB 3.0 ve NVMe driverları hazır geliyor. değişiklik günlüğü Vxkex kurulumu opsiyonel oldu, masaüstündeki exe dosyasından kurulum yapabileceksiniz. Vxkex opsiyonel olduğundan otomatik güncelleme iptal edildi, tüm yeni vxkex güncellemelerine GitHub veya Windows Xtend üzerinden takip edebilirsiniz. Driver updater sorunlara yol açma riskine karşın kaldırıldı. Techolay teması ve logoları izin çekildiği için kaldırıldı. Türkiye teması eklendi. Sorunlar düzeltildi.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 12 Haziran 2024 #1.825 Physic dedi: ISO içindekiler ve son değişiklik günlüğü. İçindekiler: Extended kernel. Xtend toolbox. Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı. Hazır gelen katılımsız programlar. Class 2 UEFI desteği. Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir) USB 3.0 ve NVMe driverları hazır geliyor. değişiklik günlüğü Vxkex kurulumu opsiyonel oldu, masaüstündeki exe dosyasından kurulum yapabileceksiniz. Vxkex opsiyonel olduğundan otomatik güncelleme iptal edildi, tüm yeni vxkex güncellemelerine GitHub veya Windows Xtend üzerinden takip edebilirsiniz. Driver updater sorunlara yol açma riskine karşın kaldırıldı. Techolay teması ve logoları izin çekildiği için kaldırıldı. Türkiye teması eklendi. Sorunlar düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Legacy sisteme kurabilir miyim?
Physic dedi: ISO içindekiler ve son değişiklik günlüğü. İçindekiler: Extended kernel. Xtend toolbox. Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı. Hazır gelen katılımsız programlar. Class 2 UEFI desteği. Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir) USB 3.0 ve NVMe driverları hazır geliyor. değişiklik günlüğü Vxkex kurulumu opsiyonel oldu, masaüstündeki exe dosyasından kurulum yapabileceksiniz. Vxkex opsiyonel olduğundan otomatik güncelleme iptal edildi, tüm yeni vxkex güncellemelerine GitHub veya Windows Xtend üzerinden takip edebilirsiniz. Driver updater sorunlara yol açma riskine karşın kaldırıldı. Techolay teması ve logoları izin çekildiği için kaldırıldı. Türkiye teması eklendi. Sorunlar düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Legacy sisteme kurabilir miyim?
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 12 Haziran 2024 #1.826 rpmb dedi: Legacy sisteme kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin.
Ekcnatk Uzman Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 8 12 Haziran 2024 #1.827 Ne zaman çıkacak ISO ?
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 12 Haziran 2024 #1.828 Özel önyükleme animasyonu ekleniyor. Boot animasyonu eklenmiştir. @Stereo.Luigi99'ye teşekkür ederim. Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Özel önyükleme animasyonu ekleniyor. Boot animasyonu eklenmiştir. @Stereo.Luigi99'ye teşekkür ederim.
GattarX Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 68 12 Haziran 2024 #1.829 Ekcnatk dedi: Ne zaman çıkacak ISO ? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri xtend_project-20240612-0001.webp 28,9 KB · Görüntüleme: 93
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 12 Haziran 2024 #1.830 Çıkınca Thin Client'e kurarım.