Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Tamam hocam, tek yol IDM ile archiveden indirmek gibi görünüyor.

Evet hocam. Umarım uğraştığımıza değer.

Edit: Bende şu an ISO'da bazı testler gerçekleştiriyorum. Tam sürüm çıkınca neler değişti veya değişmedi diye rehber yapacağım.

Evet hocam. Umarım uğraştığımıza değer.

Edit: Bende şu an ISO'da bazı testler gerçekleştiriyorum. Tam sürüm çıkınca neler değişti veya değişmedi diye rehber yapacağım.

25 dakika gösteriyor. İnince hemen yaparım.

En son 25 dak. Gösteriyordu şimdi baktım 30 dk olmuş.(IDM)

Bende bu sırada testler yaptım biraz. Steam vb gibi. Sistemi Windows 10 X64 olarak tanıyorlar ve şu anlık hiçbir sorunu yok.

Not: Google Chrome falan hala algılamaya devam etmekte nasılsa. Kernelin yeni sürümünde düzeltilecek diyorlar.

Düzenleme: Discord sunucusunda biraz konuştum. Kernelin gelişmekte olduğunu söylediler. O zaman şöyle yapalım arkadaşlar. Bu kernel Google gibi programları son sürüme destekleyene (bir dahaki sürümde düzeltileceği iddia ediliyor) kadar beta olarak bu konu üzerinden erişilebilsin. Bu uygulamalara destek gelirse tam sürümü ayrı bir konu açarak paylaşalım. Bu sırada tüm hazırlıklarımız da biter ayrıca.

Son düzenleme:
Bu sırada daha çok özelleştirme yapma fırsatımızda olur hem. Gayet mantıklı.

Hocam hangisini seçmem gerekiyor? Home, Professional var.

Edit: Home olanı seçtim.
Edit2: Türkçe seçmemişim. Bu konuda sisteme açıldıktan sonra nasıl ayarlama yapabilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…