mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 23 Şubat 2024 #221 discord’dan eklerseniz atayım hocam. Öneri Setup kısmına birkaç program ekleyeceğim. Partition Manager vb. önerebileceğiniz programlar var mı? Şu anllık AOMEI ve Explorer++ düşünüyorum.
discord’dan eklerseniz atayım hocam. Öneri Setup kısmına birkaç program ekleyeceğim. Partition Manager vb. önerebileceğiniz programlar var mı? Şu anllık AOMEI ve Explorer++ düşünüyorum.
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 23 Şubat 2024 #222 öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz.
Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 23 Şubat 2024 #223 mercha dedi: Discord'dan eklerseniz atayım hocam. öneri Setup kısmına birkaç program ekleyeceğim. Partition Manager vb. önerebileceğiniz programlar var mı? Şu anllık AOMEI ve Explorer++ düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şifrelerini unutanlar için Windows login unlocker eklerseniz güzel olur.
mercha dedi: Discord'dan eklerseniz atayım hocam. öneri Setup kısmına birkaç program ekleyeceğim. Partition Manager vb. önerebileceğiniz programlar var mı? Şu anllık AOMEI ve Explorer++ düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şifrelerini unutanlar için Windows login unlocker eklerseniz güzel olur.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 23 Şubat 2024 #224 @Silinen üye hocam yapabileceğini söylemişti wallpaper.
1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 23 Şubat 2024 #225 Bir tane havalli wallpaper olabilir, ben yapabilirim belki ama emegi geçenler listesinde adim geçmesin lutfen.
Bir tane havalli wallpaper olabilir, ben yapabilirim belki ama emegi geçenler listesinde adim geçmesin lutfen.
6 683 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 3.247 23 Şubat 2024 #226 electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunları sisteme eklerseniz istediğimiz duvar kâğıdını seçebiliriz. Bunları çok beğendim. Windows Vista and 7 HD Wallpaper Pack by WindowsAesthetics on DeviantArt www.deviantart.com
electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bunları sisteme eklerseniz istediğimiz duvar kâğıdını seçebiliriz. Bunları çok beğendim. Windows Vista and 7 HD Wallpaper Pack by WindowsAesthetics on DeviantArt www.deviantart.com
Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 23 Şubat 2024 #227 electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam wallpaper hazırlıyorum ben, arkada Techolay yazmasını ister misiniz?
electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam wallpaper hazırlıyorum ben, arkada Techolay yazmasını ister misiniz?
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 23 Şubat 2024 #228 Bekir dedi: Hocam wallpaper hazırlıyorum ben, arkada Techolay yazmasını ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağ köşede yazsa güzel olabilir. Bence iki türlü hazırlayın, ona göre seçilebilir.
Bekir dedi: Hocam wallpaper hazırlıyorum ben, arkada Techolay yazmasını ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağ köşede yazsa güzel olabilir. Bence iki türlü hazırlayın, ona göre seçilebilir.
Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 23 Şubat 2024 #229 electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya ekine koydum, logoların renklerini siyah, beyaz, degrade yapabilirim. Dosya Ekleri 101522_light-blue-curves-wallpapers-abstract-wallpapers_2560x1600_h.webp 18 KB · Görüntüleme: 84 Adsız.webp 18 KB · Görüntüleme: 102
electro dedi: öneri: Wallpaper konusunda öneriniz varsa ekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya ekine koydum, logoların renklerini siyah, beyaz, degrade yapabilirim.
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 23 Şubat 2024 #230 Bekir dedi: Hocam dosya ekine koydum, logoların renklerini siyah, beyaz, degrade yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu Techolay yazısı altta olan şekilde atabilir misiniz? Ayrıca logo biraz basık olmuş. Techolay'daki ile aynı olursa daha güzel olabilir.
Bekir dedi: Hocam dosya ekine koydum, logoların renklerini siyah, beyaz, degrade yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Şu Techolay yazısı altta olan şekilde atabilir misiniz? Ayrıca logo biraz basık olmuş. Techolay'daki ile aynı olursa daha güzel olabilir.