Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Önceki ISO'da kernel var mıydı? Sadece ultracı arkadaş 30 TL'ye wallpaperli düz Windows 7 kakaladı ve halen aynı diyorsun. Diyelim ki sadece wallpaperli boş bir sistem, yine de bedava. Kurmak zorunda değilsin. Hailworld adlı troll üyeden farkın olmadığını düşünüyorum.

On yargı kötü bir şeydir. Arka planda ne kadar çalıştığımızı görsen keşke. @electro günlerdir bir sürü imaj derliyor ve denemeler yapıyor. @mercha hocam kurulum ekranı vb ile uğraşıyor. Ben toolbox ve ISO için kernel konusunda uğraşıyorum. @Stereo.Luigi99, @Bekir, @Omin, @Silinen üye tasarım ile ugrasiyor. @683 Discord ile ilgileniyor. @poligonbotu hocam imza ile ilgileniyor. Siz de gelip burada Ultra V2 diyorsunuz. On yargılarınızı kirmanizi öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaş fazla ön yargılı ne yazık ki.

Var ya ultracı çocuk değilsen hiçbir şey bilmiyorum, ayrıca kıskanmışsın ve bunun alakası bile yok. Biz sadece extended kernel uygulayıp duvar kâğıdını değiştirip ücretsiz yayınlıyoruz. Her şey yasal, biz gidip duvar kâğıdı değiştirip 35 TL'ye satmıyoruz.

Hocam ne zaman çıkar? Bir yayımlanma tarihi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…