Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Biz sadece extended kernel uygulayıp duvar kâğıdını değiştirip ücretsiz yayınlıyoruz.

Hocam biraz daha fazla şey var. Kurulum ekranı, winver ekranı. Özel tema. Özel geliştirilmiş toolbox, gelişmiş imza ve dosya değiştirme koruması ve sayamadığım şeyler.

Bu arada hocam önceki mesajlarda tema ile ben de uğraşıyorum, ayıp etmeyin.
Hocam biraz daha fazla şey var. Kurulum ekranı, winver ekranı. Özel tema. Özel geliştirilmiş toolbox, gelişmiş imza ve dosya değiştirme koruması ve sayamadığım şeyler.

Winver'e logoyu adamakıllı eklemeye çalışıyorum, nedense siyah ekran oldu.
Windows Vista benzeri bir tasarım çıkarsam iyi olacak.

Eki Görüntüle 22289

PNG olarak elkiyorsanız bir de paint ten vb. arka planını winver.exenin arka plan rengi ile aynı yaparsanız düzelir büyük ihtimal.

Hocam ne zaman çıkar? Bir yayımlanma tarihi var mı?

Tam sürüm için kernel geliştiricisinin uygun, güncel ve optimize versiyonunu bekliyoruz. Bizde bu sırada beta güncellemeleri yayınlamaya devam edeceğiz. Beta test ISO'ları da yayınlanacak. Bu hafta içinde 1 veya 2 tane yayınlanabilir.

Bu arada hocam önceki mesajlarda tema ile ben de uğraşıyorum, ayıp etmeyin.

Hocam unutmuşum kusuruma bakmayın. Sizi de ekleyeyim o mesaja hemen.

Yok hocam problem değil.

Hocam isterseniz duvar kâğıtlarını verin Windows 7'de deneyeyim.

Hocam beta sürümlerini hangi site üzerinden yükleyeceğiz? Denemek isterim.

Bilemem hocam, belki onun için özel web sitesi kurarız. Ancak ilk betaların (dosya T.C. hariç.) MediaFire, Drive, mega gibi yerlere yüklenebileceğini düşünüyorum.

Hocam bir rar dosyası içinde toplayıp mediafire linki atarsanız çok sevinirim, maalesef discord kullanmıyorum.
Discord'dan tüm duvar kâğıtlarına ulaşabilirsiniz. @iphysic_ benim adım. Buraya da atabilirim isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…