KATANA TR Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 23 27 Şubat 2024 #461 Silinen üye dedi: @Physic Hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları ss olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Yorum yaptım, engel yemişim gerçekleri yüzüne vurunca. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
Silinen üye dedi: @Physic Hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları ss olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Yorum yaptım, engel yemişim gerçekleri yüzüne vurunca.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 27 Şubat 2024 #462 Silinen üye dedi: @Physic hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları SS olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Atsın hocam. Yolun sonunda kim çalmış göreceğiz.
Silinen üye dedi: @Physic hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları SS olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Atsın hocam. Yolun sonunda kim çalmış göreceğiz.
KATANA TR Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 23 27 Şubat 2024 #463 Eğer benim proje gibi olacaksa desteklerim demiş, ben ona gülüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 27 Şubat 2024 #464 Mr. Robot Lite Edition: Triggered
Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 27 Şubat 2024 #465 487 dedi: Mr. Robot Lite Edition: TriggeredEki Görüntüle 22727 Genişletmek için tıkla... Windows 7 yi tekrar hayata DÖNDERMEK bunun için size her türlü desteği sağlarım eğer benim projem gibi olacaksa
487 dedi: Mr. Robot Lite Edition: TriggeredEki Görüntüle 22727 Genişletmek için tıkla... Windows 7 yi tekrar hayata DÖNDERMEK bunun için size her türlü desteği sağlarım eğer benim projem gibi olacaksa
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 27 Şubat 2024 #466 Silinen üye dedi: @Physic Hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları SS olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Adam extended kernel olayını kendisinin bulduğunu sanıyor.
Silinen üye dedi: @Physic Hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları SS olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor. Genişletmek için tıkla... Adam extended kernel olayını kendisinin bulduğunu sanıyor.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 27 Şubat 2024 #467 Silinen üye dedi: Adam extended kernel olayını kendisinin bulduğunu sanıyor. Genişletmek için tıkla... Bırakalım kumdan kale yapsın arkadaş çok üstüne gittik Şaka bir yana CİMER'den ses çıkmadı halen. Nitelikli dolandırıcı suçundan dosya bakırköy adliyesine devir olmuş. BTK'dan buraya geçmiş dosya.
Silinen üye dedi: Adam extended kernel olayını kendisinin bulduğunu sanıyor. Genişletmek için tıkla... Bırakalım kumdan kale yapsın arkadaş çok üstüne gittik Şaka bir yana CİMER'den ses çıkmadı halen. Nitelikli dolandırıcı suçundan dosya bakırköy adliyesine devir olmuş. BTK'dan buraya geçmiş dosya.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 27 Şubat 2024 #468 Silinen üye dedi: Bırakalım kumdan kale yapsın arkadaş çok üstüne gittik Şaka bir yana CİMER'den ses çıkmadı halen. Nitelikli dolandırıcı suçundan dosya bakırköy adliyesine devir olmuş. BTK'dan buraya geçmiş dosya. Genişletmek için tıkla... Bu adam halen başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.... Beyefendi şimdi de Windows 8.1 Ultra sunabilirmiş... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
Silinen üye dedi: Bırakalım kumdan kale yapsın arkadaş çok üstüne gittik Şaka bir yana CİMER'den ses çıkmadı halen. Nitelikli dolandırıcı suçundan dosya bakırköy adliyesine devir olmuş. BTK'dan buraya geçmiş dosya. Genişletmek için tıkla... Bu adam halen başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.... Beyefendi şimdi de Windows 8.1 Ultra sunabilirmiş...
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 27 Şubat 2024 #469 Silinen üye dedi: Bu adam halen başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.... Beyefendi şimdi de Windows 8.1 Ultra sunabilirmiş... Genişletmek için tıkla... Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok
Silinen üye dedi: Bu adam halen başına nasıl bir bela aldığının farkında değil.... Beyefendi şimdi de Windows 8.1 Ultra sunabilirmiş... Genişletmek için tıkla... Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 27 Şubat 2024 #470 Silinen üye dedi: Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok Genişletmek için tıkla... Bende Windows 1453 İstanbul'un Fethi'ni çıkarıyorum(!) Silinen üye dedi: Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok Genişletmek için tıkla... Bende Windows 1453 İstanbul'un Fethi'ni çıkarıyorum(!) Silinen üye dedi: Windows 9 çıkarıcakmış. Microsoft'ta bu kadar hız yok Genişletmek için tıkla...