Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Xtend yeni kısa kod adımız. Dosyayı bizim yüklediğimiz bir sunucudan indirmekte. Pixeldrain üzerinden direkt hızlı şekilde indiriyor.

Satamaz. Aklını alırlar adamın.

Vallahi tam sürüm geliştirmeye başladığını iddia ediyor. Geçen konu açmaya çalıştım onaylanmadı.

Xtend ismi normalde extended olacaktı. Sonrasında vazgeçip bu kısaltmayı bulduk. Programlar yapımcısının sunucusundan indirilecek. Desteklemeyen programların eski sürümleri hakkında bir bilgim yok.@Physic'e sorabilirsiniz.

Vallahi tam sürüm geliştirmeye başladığını iddia ediyor. Geçen konu açmaya çalıştım onaylanmadı.

Hahahaha. Komikmiş doğrusu.

Hala akıllanmadı.

Physic hocam arkadaş bilgili birine benziyor (!) bence bizde katılalım öğrenelim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240302-223348.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 111
@Physic Hocam dikkatli olun bu şahıs halen burada ki yorumları ss olarak paylaşıyor sürekli. Fikir onunmuş da biz çalmışız diyor.
Fikir onun mu ki de millet çalmış oluyor bi değişikmiş bu çocuk da .

Physic hocam arkadaş bilgili birine benziyor (!) bence bizde katılalım öğrenelim.
Şu telegram kanalına giren biri bilgilendirebilir mi? İnanın içeride ne konuştuklarını çok merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Fikir onun mu ki de millet çalmış oluyor bir değişikmiş bu çocuk da .

Şu Telegram kanalına giren biri bilgilendirebilir mi? İnanın içeride ne konuştuklarını çok merak ettim.

Ben Telegram adresini bir göz gezdireyim dedim hep Google'dan basit arama ile ulaşılabilen veya boş işler paylaşılan bir grup.
Örnek verirsem adam Udemy kurslarının linkini atmış. Ya da Vultr, gc, AWS gibi yerlerin ücretsiz deneme sürümlerini bedava VDS alma diye paylaşmış daha da varda rahatsız etmeyeyim.
Bu tür kişilere yapılacak en ağır hakaret çevremizi bilgilendirmektir.
İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…