Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 13 Mart 2024 #711 Physic dedi: Aç kapıyı Aras Kargo. Hadi işine burası troll mekanı değil. Genişletmek için tıkla... @Physic @electro hocam son durumlar ne gelişme var mı en son electro hocam imzayı entegre edecekdi?
Physic dedi: Aç kapıyı Aras Kargo. Hadi işine burası troll mekanı değil. Genişletmek için tıkla... @Physic @electro hocam son durumlar ne gelişme var mı en son electro hocam imzayı entegre edecekdi?
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 13 Mart 2024 #712 Requiemm dedi: @Physic @electro hocam son durumlar ne gelişme var mı en son electro hocam imzayı entegre edecekdi? Genişletmek için tıkla... Şöyle: Kernel V4 vbox için artık çalışıyor. İmza zaten çok kolay bir iş. Physic dedi: Deneyebiliriz. Sizin durumlar nedir? Genişletmek için tıkla... Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. electro dedi: Şöyle: Kernel V4 vbox için artık çalışıyor. İmza zaten çok kolay bir iş. Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca baz alınan sürüm kernelin çalıştığı tek sürüm olduğu için Professional olarak belirlendi. Son düzenleme: 13 Mart 2024
Requiemm dedi: @Physic @electro hocam son durumlar ne gelişme var mı en son electro hocam imzayı entegre edecekdi? Genişletmek için tıkla... Şöyle: Kernel V4 vbox için artık çalışıyor. İmza zaten çok kolay bir iş. Physic dedi: Deneyebiliriz. Sizin durumlar nedir? Genişletmek için tıkla... Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. electro dedi: Şöyle: Kernel V4 vbox için artık çalışıyor. İmza zaten çok kolay bir iş. Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca baz alınan sürüm kernelin çalıştığı tek sürüm olduğu için Professional olarak belirlendi.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mart 2024 #713 electro dedi: Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız?
electro dedi: Build 3 için DirectX kurulu gelsin diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız?
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 13 Mart 2024 #714 Physic dedi: Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız? Genişletmek için tıkla... Direkt hesabı kapattım. Hesap çalındığından dolayı. Physic dedi: Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam test etmek için soruyorum; bildiğiniz Windows 10-11 de çalışan program var mı?
Physic dedi: Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız? Genişletmek için tıkla... Direkt hesabı kapattım. Hesap çalındığından dolayı. Physic dedi: Hocam konusunu açmak istemiyorum ama neden geliştirme sunucusundan çıktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam test etmek için soruyorum; bildiğiniz Windows 10-11 de çalışan program var mı?
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mart 2024 #715 electro dedi: Direkt hesabı kapattım. Hesap çalındığından dolayı. Genişletmek için tıkla... Anladım, geçmiş olsun. electro dedi: Hocam test etmek için soruyorum; bildiğiniz Windows 10-11 de çalışan program var mı? Genişletmek için tıkla... Steam, Chrome 122, OBS Studio.
electro dedi: Direkt hesabı kapattım. Hesap çalındığından dolayı. Genişletmek için tıkla... Anladım, geçmiş olsun. electro dedi: Hocam test etmek için soruyorum; bildiğiniz Windows 10-11 de çalışan program var mı? Genişletmek için tıkla... Steam, Chrome 122, OBS Studio.
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 13 Mart 2024 #716 Physic dedi: Anladım, geçmiş olsun. Steam, Chrome 122, OBS Studio. Genişletmek için tıkla... Steam çalışıyor, OBS çalışmıyor, Chrome çalışıyor ama 122 versiyonunu nasıl yükleyebilirim bilmiyorum.
Physic dedi: Anladım, geçmiş olsun. Steam, Chrome 122, OBS Studio. Genişletmek için tıkla... Steam çalışıyor, OBS çalışmıyor, Chrome çalışıyor ama 122 versiyonunu nasıl yükleyebilirim bilmiyorum.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Mart 2024 #717 Windows 7 dedi: Arkadaşlar ben sizi neden kudurtuyorum anlamış değilim salın bence. Hayır benim Genişletmek için tıkla... Niye dolandırıyorsun milleti o zaman?
Windows 7 dedi: Arkadaşlar ben sizi neden kudurtuyorum anlamış değilim salın bence. Hayır benim Genişletmek için tıkla... Niye dolandırıyorsun milleti o zaman?
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 13 Mart 2024 #718 Firefox(https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest-ssl&os=win64&lang=tr) Discord 3 gün sonra desteği çekecek. Brawe browser. Aklımdakiler bunlar.
Firefox(https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest-ssl&os=win64&lang=tr) Discord 3 gün sonra desteği çekecek. Brawe browser. Aklımdakiler bunlar.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Mart 2024 #719 electro dedi: Steam çalışıyor, OBS çalışmıyor, Chrome çalışıyor ama 122 versiyonunu nasıl yükleyebilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome 122 yerine Firefox 115 kurabilirsin. ESR sürümü ama.
electro dedi: Steam çalışıyor, OBS çalışmıyor, Chrome çalışıyor ama 122 versiyonunu nasıl yükleyebilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome 122 yerine Firefox 115 kurabilirsin. ESR sürümü ama.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 13 Mart 2024 #720 Silinen üye dedi: Chrome 122 yerine Firefox 115 kurabilirsin. ESR sürümü ama. Genişletmek için tıkla... Esr sürümünün desteği devam ediyor diye biliyorum Windows 7 ye. Arkadaş desteği bitmiş istiyor.
Silinen üye dedi: Chrome 122 yerine Firefox 115 kurabilirsin. ESR sürümü ama. Genişletmek için tıkla... Esr sürümünün desteği devam ediyor diye biliyorum Windows 7 ye. Arkadaş desteği bitmiş istiyor.