KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mart 2024 #731 electro dedi: Hmm…birinin uğraşıp patchli versiyonun setup kısmını yapması lazım. OBS 29 on Windows 7/8 (and Vista with extended kernel) Genişletmek için tıkla... Burada Windows 7 SP1 için destek var yazıyor. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com
electro dedi: Hmm…birinin uğraşıp patchli versiyonun setup kısmını yapması lazım. OBS 29 on Windows 7/8 (and Vista with extended kernel) Genişletmek için tıkla... Burada Windows 7 SP1 için destek var yazıyor. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 13 Mart 2024 #732 Physic dedi: Burada Windows 7 SP1 için destek var yazıyor. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hmm…bende hata verdi?
Physic dedi: Burada Windows 7 SP1 için destek var yazıyor. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hmm…bende hata verdi?
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mart 2024 #733 electro dedi: Hmm…bende hata verdi? Genişletmek için tıkla... Ne hatası? SS atabilir misiniz?
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 13 Mart 2024 #734 Physic dedi: Ne hatası? SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SS atamam, bilgisayarı kapadım ama uyumluluk modunda çalıştırma veya işletim sistemi uyumsuzluğu diye bir uyarı çıkıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2024
Physic dedi: Ne hatası? SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SS atamam, bilgisayarı kapadım ama uyumluluk modunda çalıştırma veya işletim sistemi uyumsuzluğu diye bir uyarı çıkıyordu.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Mart 2024 #735 electro dedi: SS atamam, bilgisayarı kapadım ama uyumluluk modunda çalıştırma veya işletim sistemi uyumsuzluğu diye bir uyarı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi uyumsuzluğu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kurmuştum ben eskiden 4.8'i Windows 7'ye diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
electro dedi: SS atamam, bilgisayarı kapadım ama uyumluluk modunda çalıştırma veya işletim sistemi uyumsuzluğu diye bir uyarı çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi uyumsuzluğu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kurmuştum ben eskiden 4.8'i Windows 7'ye diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 13 Mart 2024 #736 Yanlış bilgi Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com
Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Mart 2024 #737 35gvm78 dedi: Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış hatırlamışım...
35gvm78 dedi: Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sanırım yanlış hatırlamışım...
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 13 Mart 2024 #738 35gvm78 dedi: Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Microsoft belgelerinde destek var yazıyor ve bir konu gördüm. Çözüldü: Net Framework 4.8 "Yükleme başarılı olmadı" hatası Dünden beri deniyorum ama kurulmuyor neden böyle? Nasıl düzeltirim? www.technopat.net
35gvm78 dedi: Destek yok. .NET Framework system requirements - .NET Framework Find out about the hardware, operating system, and software requirements to install .NET Framework 4.5 and later versions. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Microsoft belgelerinde destek var yazıyor ve bir konu gördüm. Çözüldü: Net Framework 4.8 "Yükleme başarılı olmadı" hatası Dünden beri deniyorum ama kurulmuyor neden böyle? Nasıl düzeltirim? www.technopat.net
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 13 Mart 2024 #739 Physic dedi: Microsoft belgelerinde destek var yazıyor ve bir konu gördüm. Çözüldü: Net Framework 4.8 "Yükleme başarılı olmadı" hatası Dünden beri deniyorum ama kurulmuyor neden böyle? Nasıl düzeltirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O yüzden olmuş olabilir.
Physic dedi: Microsoft belgelerinde destek var yazıyor ve bir konu gördüm. Çözüldü: Net Framework 4.8 "Yükleme başarılı olmadı" hatası Dünden beri deniyorum ama kurulmuyor neden böyle? Nasıl düzeltirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O yüzden olmuş olabilir.
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 443 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 500 Yer 404 13 Mart 2024 #740 Microsoft Update Catalog