Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Neyse beyler olan oldu, biten bitti, hepinize başarılar dilerim. Özür diliyorum hepinizden tekrardan.

E ama ne hikmetse biz denediğimizde çalışmadı Allah'ın işine bak sen. Bu arada bari takipçilerini bilgilendirseydin be bu olanlar ile ilgili.
Bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse beyler olan oldu biten bitti hepinize başarılar dilerim özür diliyorum hepinizden tekrardan
Biz de sana diliyoruz ancak, gördün hakkında soruşturma falan başlamış halen niye devam ediyorsun bu işlere? Başıma bir şey gelmez deme çünkü gelebilir.

Biz de sana diliyoruz ancak, gördün hakkında soruşturma falan başlamış halen niye devam ediyorsun bu işlere? Başıma bir şey gelmez deme çünkü gelebilir.
Soruşturma açılmamış hocam, ben her şeyi biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683

Vallahi ben hala inanmıyorum. Özür falanda dilemeyeceğim. 80 sayfalık konular açıldı bu forumda.

Soruşturma açılmamış hocam ben her şeyi biliyorum.

Hakkında, CİMER'e iletilen şikayetlere dönüş sağlanmış. Bir kişi şahsi olarak hakkında dava açabilir şu anda zaten.

Cidden moderatörler kapamasa çok uzuyacaktı. Biz bile dolandırıldık bu arada, çünkü içimizden birisi sistemi alıp denedi ve sonuç hüsran. İlginç ve halen devam ediyor projesine, insan utanır biraz.

Katılıyorum. Evine beyaz kağıt gelince anlar.

Ben olsa Instagram ve Microsoft Community üzerinden konu açar herkesin adına özür diler sıyırırdım. Gerekirse İtemsatış ve Instagram hesabımı da silerdim ama arkadaş ısrarla ceza almak istiyorsa karışmam geleceği yanar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…