Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Sen sıkıntılısın herhalde onu mu dedim ben şimdi.

Windows 9'u sıfırdan yaptım demedim?

Aga entegre edilebiliyor bilmiyorsan bu benim suçum değil ve kapalı kaynakla alakası yok.

Internet Explorer'e Google Chrome entegre edemezsiniz. Bir kere IE Chromium tabanlı değil. İnsanları aşağılamak yerine, git ChatGPT'ye sor.

Ha bana diyorsunuz ya kapalı kaynak nasıl entegre etcen diye physic hani yapıyor ya nasıl yapıyor? Cevabını istiyorum sadece.

Internet Explorer'e Google Chrome entegre edemezsiniz. Bir kere IE Chromium tabanlı değil. İnsanları aşağılamak yerine, git ChatGPT'ye sor.
Ben öyle bir şey yapacağım demedim exploreri silip yerine Chrome ekleyebilirsin diyorum

Zamanında öyle bir şey yapmak mümkündü, Chrome 32 devrinden kalmış motoru entegre edebiliyordunuz IE'ye: Google Chrome Frame - Wikipedia

Oo hocam, kimleri görüyorum. Hoş geldiniz. Dotexe kernel hakkında bir sohbetimiz olmuştu sizinle.

Xvkex güncellenmiş dostlar. Testlerimizi yaptıktan sonra, belki kernel v5'i beklemeden bunu kullanabiliriz.

Hoşbulduk, evet Discord'da sohbet etmiştik.

Vxkex, Dotexe'nin Extended Kernel'inden daha çok uygulama açabiliyor ve üstelik Vxkex hiçbir sistem dosyasını modifiye etmiyor. O yüzden kendi Windows 7 sistemimde Vxkex kullanan biri olarak Vxkex'i tavsiye ederim.

DaVinci Resolve, HandBrake, PCSX2 ve qBittorent gibi Windows 7 desteğini kesmiş uygulamaları açabildiğini kendim doğruladım.

Son düzenleme:
Hoşgeldin bize çok yardımın dokunacaktır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…