Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Keşke korkmayıp üstüne yürüseydiniz. Panel falan artık 10 yaşında çocuğun elinde var.

Hocam panel kullanmak istemiyorum dediğim gibi lise 1 deyim evdekileri de stres etmek istemiyorum.

Bir de forumda yaşını utanmadan 23 girmiş. Ulan daha annen baban seni kapıdan dışarı salmıyordur.

Forumun yaş sınırı kaç?

Eki Görüntüle 26599
Telegram'ı alıp ismini conetinsaasger ile değiştirince "neden linçleniyorum" oluyor.

Çok uzun süredir piyasada olmayan derken? 12 yıl önce annesinin karnındaydı onu kastediyor herhalde.

Hocam panel kullanmak istemiyorum dediğim gibi lise 1 deyim evdekileri de stres etmek istemiyorum.

Forumun yaş sınırı kaç?

Belli bir yaş sınırı yok. Bana kalırsa net şekilde +15 olmalı.

Çözümünü bir üst mesajında vermiştim zaten. Basit bir çözüm.

Hoşgeldin bize çok yardımın dokunacaktır bence.
Hoşbulduk, forumda modifiye edilmiş program paylaşmak yasak değilse Windows 7'de çalışması için modifiye ettiğim programları paylaşabilirim.

Mesela biri OBS 29 (OBS'in Windows 7'de çalıştığı son versiyon 27 idi).

Çok uzun süredir piyasada olmayan derken? 12 yıl önce annesinin karnındaydı onu kastediyor herhalde.

Belli bir yaş sınırı yok. Bana kalırsa net şekilde +15 olmalı.
Yaş sınırı olayı değil de üyeye göre yapılmalı. Forumda 12 yaşında olup 30 yaşındaki adamdan daha olgun olanda olabilir. Üyeye göre seçim yapılmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…