Vxkex, Dotexe'nin Extended Kernel'inden daha çok uygulama açabiliyor ve üstelik Vxkex hiçbir sistem dosyasını modifiye etmiyor. O yüzden kendi Windows 7 sistemimde Vxkex kullanan biri olarak Vxkex'i tavsiye ederim.
DaVinci Resolve, HandBrake, PCSX2 ve qBittorent gibi Windows 7 desteğini kesmiş uygulamaları açabildiğini kendim doğruladım.Eki Görüntüle 26588Eki Görüntüle 26589
Yaş sınırı olayı değil de üyeye göre yapılmalı. Forumda 12 yaşında olup 30 yaşındaki adamdan daha olgun olanda olabilir. Üyeye göre seçim yapılmalı bence.
(Bu arkadaş Windows 7 arkadaş ile ortak olmuş birisi bu arada)
"En son sokakta dans ederek tüm ülkeyi çoşturdu, iç savaş çıkardı ve ismini değiştirdiği öğrenildi ve böceğe dönüşüp grannynin evine girdiği, dünyayı sarsan oyun yapıp 86 kişinin ölümüne sebep olduğu tespit edildi."
Senaryo müthiş yalnız.
"En son sokakta dans ederek tüm ülkeyi çoşturdu, iç savaş çıkardı ve ismini değiştirdiği öğrenildi ve böceğe dönüşüp grannynin evine girdiği, dünyayı sarsan oyun yapıp 86 kişinin ölümüne sebep olduğu tespit edildi."
Senaryo müthiş yalnız.
Yeşil sitede öyle yaptım ve pek de sıkıntı olmadı.
V = msgbox{Windows 9 hangi sürümü kurmak istersiniz} yapmış bir de. Olm senin yürüdüğün yollardan biz koşarak dönüyoruz. 2-3 metin belgesinde msgbox açarak yazılımcı olunmuyor.
Senaryo müthiş yalnız.
Yeşil sitede öyle yaptım ve pek de sıkıntı olmadı.
V = msgbox{Windows 9 hangi sürümü kurmak istersiniz} yapmış bir de. Olm senin yürüdüğün yollardan biz koşarak dönüyoruz. 2-3 metin belgesinde msgbox açarak yazılımcı olunmuyor.