Vxkex, Dotexe'nin extended Kernel'inden daha çok uygulama açabiliyor ve üstelik vxkex hiçbir sistem dosyasını modifiye etmiyor. O yüzden kendi Windows 7 sistemimde vxkex kullanan biri olarak Vxkex'i tavsiye ederim.
DaVinci Resolve, handbrake, PCSX2 ve qbittorent gibi Windows 7 desteğini kesmiş uygulamaları açabildiğini kendim doğruladım.Eki Görüntüle 26588Eki Görüntüle 26589
Hocam 48 GB rammı bir de bu Vista değil mi Vista görünümlü nasıl Windows 7 yazıyor ayrıca masaüstündeki araçları nereden indirdiniz bende Windows 7 kullanıyorum birkaç araç sitesi buldum ama sizin gibi işlevli araç bulamadım. Ayrıca vxkex dediğiniz ne oluyor ne işe yarıyor bende Windows 7 sistemimde kullanarak açılmayan programları açabilir miyim?
Hocam 48 GB rammı bir de bu Vista değil mi Vista görünümlü nasıl Windows 7 yazıyor ayrıca masaüstündeki araçları nereden indirdiniz bende Windows 7 kullanıyorum birkaç araç sitesi buldum ama sizin gibi işlevli araç bulamadım. Ayrıca vxkex dediğiniz ne oluyor ne işe yarıyor bende Windows 7 sistemimde kullanarak açılmayan programları açabilir miyim?
2) Windows 7'ye Vista görünümü vermek çok zor değil zaten iki işletim sistemide Aero kullanıyor.
3) Vxkex'i sistem dosyası modifiye etmeyen bir kernel extender olarak düşünebilirsiniz, vxkex'in hangi programları açabildiği kendi sayfasında yazıyor.
@Windows 7 şuna bir bak yerli ve milli inanılmaz müthiş, mikeresoft XP 7 Ultra auuu işletim sistemi 100% Steam çalıştırma garantili (!)Windows 7 Ultra incelemesi